Octas Events

Octas is zoveel meer dan alleen dan alleen detachering. Als je eenmaal ‘oranje’ bent geworden, ben je automatisch ook uitgenodigd voor onze events! Wij organiseren vier keer per jaar een leuke, informele (maar ook interessante) kwartaalbijeenkomst. De vorige was bijvoorbeeld in het spoorwegmuseum in Utrecht! Natuurlijk hebben wij ook een kerstborrel en met de zomer een grandioos zomerfeest! Fun bij Octas gaat samen met onze Octas Academy! Meer info daarover is hier te vinden!

Kwartaalmeeting 2019: Persoonlijk Leiderschap

Deze kwartaalmeeting gaan we in op persoonlijk leiderschap. Jij bent de machinist van je eigen (ontwikkelings)trein en daarmee bepaal je zelf de route en het tempo. Maar hoe bepaal je welke route bij je past? Wat is het beste tempo? Hoe wissel je van route? Deze vragen waren hét onderwerp van gesprek tijdens onze kwartaalbijeenkomst, die niet per toeval in het Spoorwegmuseum in Utrecht plaatsvond.

Bekijk de sfeerimpressie hiernaast!

Kwartaalmeeting 2018: Vitaliteit

Octas detachering werkt met de Octas Academy aan een fitte en moderne financiële sector. We werken vanuit de kernwaarden “koesteren, versterken en verbinden” aan de visie van Octas. Deze visie leidt tot zelfstandig en verantwoordelijk werk. Sterker nog, hierdoor wordt succes en geluk gestimuleerd. De thema’s ontwikkelen, werkgeluk, vitaliteit en duurzaamheid staan centraal. Om die reden organiseerden wij een kwartaalmeeting over vitaliteit.

  • detachering
  • kwartaalmeeting
  • Meld je aan voor de Octas: Live! in april! In Octas: Live! praten Jan & Norbert je bij over de gang van zaken binnen Octas

  • detachering
  • event
  • Wij maken van de treurigste dag van het jaar graag iets leuks! Namelijk een grotere kans op een nieuwe baan voor jou! Hoe? Laat je CV, motivatiebrief, salarischeck of een andere prangende vraag achter…