Referral Recruitment

Referral Recruitment

€500,- bruto verdienen? Draag een referral aan!

Referral Recruitment bij Octas: voor iedereen een mogelijkheid om een topper uit je netwerk aan te dragen en bij een match krijg jij €500,- bruto. Jij blij, wij blij!

Doel Referral fee

Sinds 2004 heeft Octas een waardevol en sterk netwerk van hoog gekwalificeerde gedreven (interim)professionals en kandidaten opgebouwd.  Onze professional betekenen veel voor ons succes. Daarom werken we graag samen met onze professionals aan de groei van Octas. Door het netwerk van een professional succesvol in te zetten kan een professional eigen connecties aan een leuke nieuwe baan helpen of voor zichzelf een uitdagende opdracht vinden. Daarnaast kan een professional hiermee een bonus van € 500 bruto verdienen! Met het Octas Referral Recruitment programma voorzien we in een beloning voor professionals die Octas in de markt verder helpen door het succesvol aanbrengen van een commerciële lead of nieuwe medewerker.

Verwijzingsbonus (referral fee)

Professionals van Octas komen in aanmerking voor de bonus van € 500 bruto in de volgende gevallen:

  • De professional brengt ons in contact met de juiste kandidaat voor de invulling van een opdracht of vacature en deze kandidaat start daadwerkelijk succesvol aan zijn of haar opdracht.
  • De professional brengt ons in contact met een nieuwe opdrachtgever die een opdracht aan Octas gunt en Octas vult deze succesvol in.

Octas professional David

Een oud collega is, door mijn aandragen, voor Octas komen werken. Ik heb gemerkt dat door een kleine input vanuit mij meerdere partijen enorm geholpen zijn: de opdrachtgever en Octas hebben een nieuwe werknemer. De persoon die ik voorgedragen heb heeft een nieuwe baan. Mijn team heeft er een leuke nieuwe collega bij en ik verdien er een mooie bonus aan. Zeker voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen!

Spelregels referral fee nieuwe medewerker

  • Degene uit het netwerk van de professional mailt zijn of haar cv naar recruitment@octas.nl met de naam van de professional als referral.
  • De door de professional aangedragen kandidaat mag in het afgelopen halfjaar geen interview of contact met Octas hebben gehad.
  • Indien de kandidaat van de professional binnen 6 maanden na de voordracht door Octas bemiddeld wordt, kan de professional, nadat hij of zij op succesvolle wijze de proeftijd of minimaal 4 keer het aantal uren van de werkweek positief heeft doorlopen en het project wordt voortgezet, aanspraak maken op de verwijzingsbonus / referral fee van € 500 bruto.
  • Indien er geen bemiddeling tot stand is gekomen, is er geen recht op de bonus / fee.
  • De bonus / fee wordt overgemaakt naar de IBAN van de professional of uitbetaald met het salaris. Indien de professional op dat moment niet bij Octas is dienst is, is het van belang dat de bonus door de professional zelf wordt aangegeven bij de inkomstenbelasting.
Spelregels-Referral-Fee-Octas

Spelregels referral fee nieuwe opdracht(gever)

Je komt in aanmerking voor de referral fee van € 500 bruto wanneer je de contactgegevens en benodigde informatie aanlevert van een nieuwe opdrachtgever (nog geen klant van Octas), waar een vacature open staat die vervolgens door Octas succesvol wordt ingevuld.

Wanneer je naast de vacature ook een professional aandraagt voor deze vacature, deze persoon ook daadwerkelijk start en door de proeftijd heen komt, dan kom je in aanmerking voor een extra fee van € 500 bruto.

Ben je als Octas professional actief in het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers en/of vervolgopdrachten? Dan nemen wij dit ,mee in de beoordeling van jou functioneren, denk hierbij aan een bonus of een mooi cadeau.

Heb je vragen over het referral fee programma? Bespreek het dan met één van onze Businessmanagers!