Werken bij Octas

Waarom werken bij Octas op het hoofdkantoor?

Ons ijzersterke intern team zorgt er dagelijks voor dat onze professionals en opdrachtgevers voorzien worden in hun wensen. Octas HQ is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Ons interne team bestaat uit ruim 20 collega’s, verdeelt over de afdelingen Recruitment, Accountmanagement, Businessmanagement, Finance, Marketing en de directie.

Als professional hoor je natuurlijk ook bij het Octas team, ook al werk je niet direct op ons HQ. Octas is sinds 2004 flink gegroeid en heeft meer dan 150 professionals in dienst. Deze professionals werken onder andere bij grootbanken zoals ABN AMRO, ING en Rabobank, maar ook bij andere financiële instanties zoals het RVO en verzekeraars.

Bij Octas houden we van lef, korte lijnen, ontwikkeling, goede borrelavonden en competities tafeltennis. Blink jij ergens anders in uit? Helemaal goed, wij houden wel van een nieuwe uitdaging!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, zowel voor onze opdrachtgevers als voor ons HQ. Wil jij bij een leuk en ondernemend bedrijf werken en durf je onze directie uit te dagen tot een potje tafeltennis? Kom dan vooral in contact!

Ps. Creatieve sollicitaties worden hier erg positief ontvangen 😉

Werken bij Octas
Blog & nieuws
  • werkgeluk
  • zakelijk advies
  • 2020 is nu al een bijzonder jaar. Door de coronacrisis lijkt het een grotere uitdaging om geld te sparen, maar het is zeker niet onmogelijk! Daarnaast is het super verstandig om een buffer in te bouwe…

  • detachering
  • persoonlijk leiderschap
  • zakelijk advies
  • Een virtueel ronde tafel gesprek over financiële fitheid met bevlogen professionals Mariëlle van den Corput (Specialist Wonen), Nisha Ilahibaks (KYC Desk Analist Private & Retail Banking) en Jaap van…