<b>Vacature Online Marketeer< /b>

Introductie

Haal jij de beste resultaten uit je online vak en kriebelt het om Octas naar nieuwe dimensies te loodsen? Trek jij online kandidaten aan en help je Octas mee groeien? Word onze nieuwe online marketeer!

Dit ben jij

Jouw verantwoordelijkheid is alle online aanwezigheid van Octas. En natuurlijk draag je ook bij aan het bedenken, implementeren en beheren van creatieve marketing campagnes. De branding van Octas knal je zo door de glasvezels het jaar door, waardoor Octas zichtbaarder zal zijn dan ooit en iedereen in onze doelgroep in de ban raakt van onze kernwaarden :-). Altijd op zoek naar een nóg creatievere campagne en nog betere online resultaten, that’s the spirit! Hierdoor sta je ook echt altijd áán en weet je onze doelgroepen uitstekend te prikkelen mét resultaat. Een paar dingen vinden we dan ook heel belangrijk:

  • Ervaring met online campagnes, SEO, SEA;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Grafische of audiovisuele achtergrond, je hebt een gevoel voor beeld en zet een idee snel om in een concrete video of een grafisch ontwerp;
  • Interesse op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en/of in de financiële sector.

Ontbreekt er iets, no worries, wij weten allang dat het schaap met de vijf poten niet bestaat. Gewoon reageren dus!

Dit ga je doen

Jij bent een resultaatgericht online marketing kanon die gericht kan schieten vanuit je online commerciële marketing- en communicatie skills. Als jij het woord attributiemodellen hoort, ontstaat er een twinkeling in je ogen en ga je direct aan de slag. Je creëert mooie campagnes en draagt bij aan content in tekst, beeld en geluid. Je doel is viral gaan en zolang dat niet lukt werk je gefocust aan je doel: Het plaatsen en verspreiden van artikelen en het up-to-date houden van websites en social! Jij zorgt voor de optimale inzet van content door continu te testen en te analyseren.

De afdeling Marketing: het kloppende hart van de arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en meer. Samen met onze marketingmanager Leonie, ga je knallen op ons heerlijke (thuis)kantoor. Met Nespresso of verse gemberthee word je omringd door recruiters en businessmanagers. En dat alles met het plezier van pionieren en de professionaliteit van een bedrijf dat al 18 jaar bestaat.

Werken bij Octas

Solliciteer direct!

(doc, docx of pdf)
(doc, docx of pdf)

Dit bieden wij

We hebben je heel wat te bieden als online marketeer! Een mooi salaris van tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand! Daarbij komt nog je vakantiegeld én jaarlijks een extra beloning op basis van jouw resultaat! Saaie, maar o zo, belangrijke dingen hebben we ook voor je. Denk aan een goede OV-kostenregeling en een super goed flexibel pensioen voor later.

Eerst even terug naar het ‘hier’: jezelf blijven ontwikkelen! We leren jou graag continu iets nieuws. Dat doen we in een heerlijke werkomgeving met fijne collega’s, pingpong tegen de directie, heerlijke salades, borrels en boven alles veel aandacht voor jou. Aandacht die zich vertaalt in zelfstandig en verantwoordelijk werk in een omgeving waar jij geïnspireerd wordt. Je haakt in op een moderne manier van werken en we betrekken je wekelijks bij ‘de big picture’ van Octas.

Op het gebied van online marketing hebben we veel successen gehad, maar het kan altijd een beetje beter. Natuurlijk is alles voor handen als jij er bent. Denk aan goede distributiekanalen, waardevolle content en een merk waar je trots op kan zijn. Sterker nog, ons netwerk zit klaar voor je. Heb je goede ideeën? Wacht er niet mee, want die zijn meer dan welkom in deze krappe arbeidsmarkt. Kortom, een mooie functie in een informele, no-nonsense cultuur met korte, open communicatielijnen.

Bij Octas houden we van lef, korte lijnen, ontwikkeling, goede borrelavonden en competities tafeltennis. Blink jij ergens anders in uit? Helemaal goed, wij houden wel van een nieuwe uitdaging! Octas is een detacheerder, gespecialiseerd in de financiële sector. Octas bestaat sinds 2004 en onze professionals werken bij klanten zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, Triodos en fintechs zoals DeGiro. Ons interne team van werkt flexibel vanuit huis en vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. Hebben we je overtuigd? Kom in contact!

Dit zijn wij