Octas lost 't op!

Direct vacature plaatsen


Vacature upload:


Diensten van Octas

Wij zetten onze professionals in bij toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening. Dat is ons specialisme. Binnen dit specialisme hebben en delen wij onze actuele kennis en verbinden wij iedereen in ons netwerk, zodat al onze connecties sterker worden. Onze professionals werken, verdeeld over de 4 business lines: Service & Advies, Hypotheken, Compliance & Risk en Zakelijk Financieren, in diverse functies bij onze opdrachtgevers. Wij voldoen hiermee aan het vaardigheden-, kennis- en/of capaciteitsvraagstuk dat een opdrachtgever heeft. Wij hebben verschillende type klanten. Denk hierbij aan hr, recruitment, business en externe inhuur. De volgende opdrachtgevers maken al gebruik van onze dienstverlening:

Detachering

Detachering is meer dan werken alleen. Detachering is ons specialisme.

Deta-vast

Na een inwerkperiode de professional overnemen? Dat noemen we deta-vast.

Werving en selectie

Werven en selecteren. Daar zijn we goed in. Weten hoe we dat aanpakken?

ZZP'ers

Klantvragen zijn steeds specifieker en complexer. Dat vraagt om een snelle inzet van zeer specialistische kennis.

Waarom inhuren?

We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen, maar onze opdrachtgevers die met ons gewerkt hebben kunnen dit nog veel beter. Wij laten ze graag voor ons spreken. Wil jij ook je ervaring delen met anderen? Mail ons!

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager bij o.a. Rabobank

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.

Job Gerlo – Accountmanager CMO ING

Het verhaal van onze opdrachtgevers

Vraag het Octas

Detachering is een driehoeksverhouding tussen Octas als intermediair, de professional en de bank. Met detachering behoud jij als opdrachtgever je flexibele schil. Geen vast personeel wanneer dit niet nodig is, maar wel de extra handen wanneer er meer nodig zijn. Een frisse wind bij piek – en ziekmomenten.  Met ervaring binnen de detachering vanaf 2004 begrijpen wij wat jij nodig hebt. Bel ons om meer te weten te komen over onze diensten op 020 – 758 1622.

Relatief gezien lijkt detachering duurder ten opzichte van vast personeel. Echter biedt detachering zoveel, dat de kosten veel meer opwegen tegen de baten. Denk bijvoorbeeld aan plug & play professionals met deskundig advies en begeleiding vanuit onze kant. Wij leveren en jij beschikt daarmee direct over een professional die meerwaarde biedt. Zowel in het team als voor de bank. En ten opzichte van vast personeel ben je flexibel; je betaalt bijvoorbeeld ook geen juridische – en/of ontslagkosten.

Wij waarborgen de kwaliteit van onze professionals op verschillende manieren. Eén daarvan is de screening die we bij elke nieuwe professional uitvoeren. Wij vragen altijd om geldige identiteitsbewijzen, diploma’s en certificaten zodat jij als opdrachtgever altijd verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Daarnaast organiseren wij kwartaalbijeenkomsten, waar onze professionals zowel op kennisniveau als op competentieniveau beter van worden.

Octas is uniek. Wij koesteren, versterken en verbinden. Kom het ontdekken. Bel met onze accountmanagers! Je bereikt ons via 020 – 758 1622

Voor jou als opdrachtgever heeft detachering vele voordelen. Een van die voordelen is dat je je flexibele schil behoudt. Hoog geschoold personeel dat op tijdelijke basis versterkt. Geen duur, vast persooneel maar plug & play professionals. Wij detacheren professionals met ervaring en kennis, zodat jij altijd verzekerd bent van het beste.

Zeker weten! Van Groningen tot Limburg en van de Waddeneilanden tot het puntje van Zeeland: wanneer er een specifieke vraag is, zorgen wij voor de juiste professional. Door ons grote, uitgebreide netwerk hebben wij altijd een geschikte professional ter beschikking.

Wij detacheren professionals in 5 vakgebieden: Compliance & Risk, Hypotheken, Zakelijk Financieren, Service & Advies en IT. Onze specifieke vakgebieden vragen ook om specifieke kennis. Daarom zijn onze recruiters en accountmanagers elk gespecialiseerd in een bank of vakgebied. Zodat jij altijd met de juiste persoon praat.

Uiteraard! Wij praten graag over onszelf, maar liever laten we onze referenten voor ons spreken. Bel ons daarom op 020 – 758 1622 en ervaar het Octas-gevoel.

Staat je vraag hier niet tussen? Mail of bel ons op 020 758 1622!