Octas en ABN AMRO!

Mijn ervaring is een verlengstuk van wie ik ben

“Wat mij erg aanspreekt is dat zowel Octas en mijn opdrachtgever beide kijken naar wie ik ben. Mijn ervaring is een verlengstuk van wie ik ben. Uiteraard blijft ervaring en de juiste papieren belangrijk, het persoonlijk matchen met de opdracht is wat ik als erg prettig heb ervaren. In tegenstelling tot mijn ervaring bij een uitzendbureau, merk ik dat ik bij Octas echt als professional gezien wordt. Er is persoonlijk contact met recruiters en fieldmanagers. Octas weet wat er speelt in de sector, in de vakgebieden én bij mij op de opdracht!”

Huub Diks – banking professional bij Octas voor ABN AMRO

Geschiedenis ABN AMRO

ABN gaat op 21 september 1991 met Amro Bank samen als ABN AMRO. Hiermee ontstaat de grootste bank van Nederland, de zesde bank van Europa en de zestiende bank van de wereld. ABN AMRO is in meer landen dan alleen Nederland actief. Internationaal is de bank actief op het gebied van Private Banking en Corporate Banking.

Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor ABN AMRO. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & ABN AMRO

Octas levert detacheringsdiensten op diverse afdelingen bij ABN AMRO. Hypotheken, private – en corporate banking zijn tevreden klanten van Octas. De Octas banking professionals werken aan uiteenlopende opdrachten. Aan de ene kant om service te verlenen op het gebied van hypotheekadvies, aan de andere kant om de kwaliteit van het bancaire advies waar nodig te verbeteren.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij vragen over onze dienstverlening binnen ABN AMRO? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke accountmanager of recruiter.

Barry Schellingerhout

Commercieel Manager

"Barry is Commercieel Manager en verantwoordelijk voor onze afdeling Accountmanagement."

b.schellingerhout@octas.nl
020 - 758 1622
06 5380 8758

Meer verhalen van onze opdrachtgevers