Octas detacheert !

Direct vacature plaatsen


Vacature upload:


Octas detacheert banking professionals

Versterken

Wij verbinden onze banking professionals aan opdrachtgevers. We vullen de vacature in op basis van een bepaalde detacheringsperiode van een tijdelijke arbeidsovereenkomst, om te ondersteunen in piekmomenten bij drukte, krapte of puur voor een frisse wind. We detacheren specialisten in ’t vak, die in staat zijn om zich de materie snel eigen te maken.

Voorwaarden

De voorwaarden waarmee wij werken op basis van onze dienst detachering zijn afhankelijk van de raamovereenkomst of inzetovereenkomst. Waarbij een goede prijs,- kwaliteit- en flexibiliteitsverhouding voorop staan.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd en weten we hoe we met de juiste professional in contact komen. We begrijpen wat opdrachtgevers vragen, naast werkervaring en competenties kijken we natuurlijk ook of een professional past in de bedrijfscultuur. Zo versterken wij met onze professionals daadwerkelijk het team.

Sterk zijn we met het maken van matches binnen de financiële sector; zo hebben we geregeld vacatures op het gebied van hypotheekadvies, financieel en zakelijk advies binnen het commerciële kantorennet. Ook vervullen we graag financiële staffuncties op financiën en planning & control. Dit doen we niet alleen bij banken, maar ook binnen verzekeringsmaatschappijen, via intermediairs en bij vastgoedbeleggingsfondsen.

Waarom inhuren?

Detachering is een vak apart, een echt specialisme. We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen, maar onze opdrachtgevers die met ons gewerkt hebben kunnen dit nog veel beter. Wij laten ze graag voor ons spreken.

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager bij o.a. Rabobank

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.

Job Gerlo – Accountmanager CMO ING

Het verhaal van onze opdrachtgevers