Octas werkt met deta-vast!

Direct vacature plaatsen


Vacature upload:


Detavast-constructie

Wij bieden meer dan detachering alleen. Je wil flexibel blijven als bank, zonder daarbij continuïteit te verliezen. Of meer zekerheid, over verwachtingen en prestaties. Dan is een detavast-constructie bij Octas dé ideale oplossing!

Een detavast-constructie is een overeenkomst waarbij een Octas-professional kosteloos overgenomen wordt. Deze constructie geeft de opdrachtgever de tijd om te onderzoeken of de banking professional presteert naar verwachting.

De eerste maanden van een dergelijke constructie is de banking professional in dienst bij Octas. Het is mogelijk de banking professional na een jaar over te nemen. Informeer daarvoor naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

De voorwaarden voor een overname op deta-vast constructie verschillen per opdrachtgever. Octas hanteert 2 wijzen voor deze deta-vast constructie.

  1. De opdrachtgever wenst de banking professional van Octas over te nemen;
  2. Octas werft voor de opdrachtgever een nieuwe banking professional met de optie om deze over te nemen.

Alle voordelen van een detavast-constructie op een rij:

  • Behouden van flexibiliteit en continuïteit;
  • Ruime beoordelingsperiode voor onze banking professional;
  • Wij dragen de risico’s en de administratielasten gedurende de afgesproken periode.

Waarom detavast?

Op zoek naar flexibiliteit zonder daarmee continuïteit te verliezen? Een detavast constructie kan een uitkomst bieden. We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen, maar onze opdrachtgevers die met ons gewerkt hebben kunnen dit nog veel beter. Wij laten ze graag voor ons spreken.

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager bij o.a. Rabobank

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.

Job Gerlo – Accountmanager CMO ING

Het verhaal van onze opdrachtgevers