Octas en ING bank!

van hypotheekadvies tot private banking

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.

Job Gerlo – Accountmanager CMO ING

Je bent hier: » Opdrachtgever » ING

Geschiedenis ING

De ING is in 1991 ontstaan, na een fusie van de verzekeraar Nationale-Nederlanden en bankbedrijf NMB Postbank Groep. In 1991 werd de officiële naam gelanceerd: Internationale Nederlanden Groep, wat al snel in de marktkringen werd afgekort als ING. Een belangrijk handelskenmerk van de ING is hun oranje ING-leeuw. Deze leeuw is een duidelijke verwijzing naar de Nederlandse wortels.

Momenteel bij ING

Binnen de ING werken 16.000 mensen, met als hoofdvestigingen Amsterdam, Leeuwarden en Arnhem. In totaal heeft de ING 8,3 miljoen particuliere klanten en 689.000 zakelijke klanten. Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor de ING. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & ING

ING Bank is één van de eerste grote corporates van Nederland geweest die haar externe inhuurproces volledig door één specialistische organisatie is gaan laten uitvoeren. En met succes want de processen, systemen en leveranciers zijn zo goed op elkaar afgestemd dat het opschalen binnen ING Bank een geolied apparaat te noemen is. Dat ING bank haar leveranciers als serieuze partners ziet komt daar voren in de evenementen met topsprekers van de bank. Vanuit Octas zijn we trots al jaren de rol van voorkeursleverancier te mogen vervullen op kwaliteit in onze vakgebieden.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij vragen over onze dienstverlening binnen ING bank? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke accountmanager of recruiter.

Barry Schellingerhout

Commercieel Manager

"Barry is Commercieel Manager en verantwoordelijk voor onze afdeling Accountmanagement."

b.schellingerhout@octas.nl
020 - 758 1622
06 5380 8758

Meer verhalen van onze opdrachtgevers