Octas en Nationale Nederlanden!

Kwaliteiten én persoonlijkheid

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen. Als Octas-banking professional is het belangrijk om flexibel te zijn, complexe uitdagingen aan te durven gaan en openstaan voor veranderingen en kansen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager

Geschiedenis Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden (NN) is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, één van de grootste van Nederland. Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland.

Momenteel bij Nationale Nederlanden

NN Group biedt een uitgebreid assortiment van producten en diensten op het gebied van pensioenen, verzekeren, beleggen en bankieren.  Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor Nationale-Nederlanden. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Octas werkt vooral samen op het gebied van de bancaire dienstverlening van Nationale-Nederlanden te weten hypotheken en de daarbij horende verzekeringen. De eerste verbindingen op het gebied van detachering bij Nationale-Nederlanden legde we met Octas al in het tijdperk van het Nationale Nederlanden deuntje ‘nootje invoegen’  als onderdeel van ING groep. Dat verleden voelt goed in de samenwerking en met Octas versterken we ook Nationale-Nederlanden op meer gebieden zoals inmiddels pensioenbeheer. Een mooie opdrachtgever met openstaande opdrachten die veel banking professionals een goede boost geven aan hun kennis en ervaring.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij vragen over onze dienstverlening binnen Nationale Nederlanden? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke accountmanager of recruiter.

Barry Schellingerhout

Commercieel Manager

"Barry is Commercieel Manager en verantwoordelijk voor onze afdeling Accountmanagement."

b.schellingerhout@octas.nl
020 - 758 1622
06 5380 8758

Meer verhalen van onze opdrachtgevers