Octas en Rabobank!

Kwaliteiten én persoonlijkheid

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen. Als Octas-banking professional is het belangrijk om flexibel te zijn, complexe uitdagingen aan te durven gaan en openstaan voor veranderingen en kansen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager bij o.a. Rabobank

Geschiedenis Rabobank

Met 2 miljoen leden is Rabobank één van de grootste coöperaties van Nederland. Vanuit hun agrarische oorsprong is Rabobank de grootste bank op dit vlak. Rabobank heeft in Nederland 7,4 miljoen klanten, 106 lokale banken, 506 lokale vestigingen en een kleine 25000 medewerkers (intern en extern). Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor Rabobank. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & Rabobank

Rabobank was de eerste bank waarmee Octas een raamovereenkomst tekende. Een mooie mijlpaal destijds in ons prille bestaan. Tegenwoordig hebben we bij Rabobank een prachtig netwerk, opgebouwd door uitstekend werk van onze banking professionals. Financieel particulier advies, hypotheekadvies, zakelijke (intern) accountmanagement, bijzonder beheer. De banking professionals zijn moderne bankiers die met de Rabobanktijd mee gaan.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij vragen over onze dienstverlening binnen Rabobank? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke accountmanager of recruiter.

Barry Schellingerhout

Commercieel Manager

"Barry is Commercieel Manager en verantwoordelijk voor onze afdeling Accountmanagement."

b.schellingerhout@octas.nl
020 - 758 1622
06 5380 8758

Meer verhalen van onze opdrachtgevers