Octas en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland!

In het verleden heb ik onder andere gewerkt als financieel adviseur, adviseerde ik ondernemers over bedrijfskundige vraagstukken en heb ik mij bezig gehouden met projecten in de zorg. Uiteindelijk moet je oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en kwaliteit en kennis van zaken hebben. Mijn opdrachtgever ervaart de meerwaarde die ik heb als interim banking professional!

Hans Perdon – Adviseur Innovatie Kredieten RVO

Geschiedenis RvO

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werkt in opdracht van de overheid en de Europese Unie en is per 2014 ontstaan uit de fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Momenteel bij RVO

Meer dan 240.000 ondernemers gebruiken jaarlijks het aanbod van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Bijvoorbeeld op het gebied van subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor RvO. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & RVO

Het ministerie van economische zaken is fors met de tijd meegegaan. De oude subsidiefabriek ‘Agentschap NL’ is omgevormd tot een professionele investeringsorganisatie: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.

RVO ondersteunt Nederlandse ondernemers. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Dat hier deskundige professionals werken is een logisch gevolg van de complexe omgeving waarin RVO zit. Octas ondersteunt vanuit haar preferred suplier-contract RVO op het gebied van externe inhuur en als broker met de expertise van banking professionals.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij vragen over onze dienstverlening binnen de RVO? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke accountmanager of recruiter.

Barry Schellingerhout

Commercieel Manager

"Barry is Commercieel Manager en verantwoordelijk voor onze afdeling Accountmanagement."

b.schellingerhout@octas.nl
020 - 758 1622
06 5380 8758

Meer verhalen van onze opdrachtgevers