Octas en SNS bank!

Plug-and-play en flexibiliteit

Ik heb ruime ervaring met opdrachten binnen de detachering. Daardoor bied ik mijn opdrachtgever een uitgebreid pallet van kennis en ervaring. Plug-and-play en flexibel zijn is daardoor erg belangrijk voor mij én de opdrachtgever.

Alinda de Jong – Financieel Assistent

Geschiedenis SNS

SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en bestaat al bijna 200 jaar. Onder SNS Bank N.V. vallen naast SNS ook ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en ZwiterlevenBank.  De naam van SNS Bank N.V. is per 1 januari 2017 gewijzigd in de Volksbank N.V. (de Volksbank).

Momenteel bij SNS bank

SNS bank profileert zich als een ‘normale’ bank zonder franje met speerpunten als menselijk, maatschappelijk en duurzaam. SNS Bank biedt dienstverlening aan via internet en via 188 winkels in het hele land. Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor SNS Bank. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & SNS bank

SNS Bank. SNS is er voor jou en bij SNS vinden ze dat bankieren anders kan. Makkelijker, persoonlijker en altijd in jouw belang. Daar werken ze elke dag hard aan. Samen met Octas.
Niet om de laatste plaats dat de persoonlijke aanpak van SNS zeer goed aansluit bij de aanpak van Octas en haar kernwaarden. En dat is een match, inmiddels al jaren. De connecties reiken overigens wel verder dan SNS Bank alleen. Ook Regiobank en ASN zijn natuurlijk een onderdeel van de afspraken die Octas en SNS met elkaar gemaakt hebben. En of het nu hypotheekadvies of bijzonder beheer is, Octas heeft altijd wel een mooie opdracht bij deze opdrachtgever open staan.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij vragen over onze dienstverlening binnen SNS Bank? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke accountmanager of recruiter.

Barry Schellingerhout

Commercieel Manager

"Barry is Commercieel Manager en verantwoordelijk voor onze afdeling Accountmanagement."

b.schellingerhout@octas.nl
020 - 758 1622
06 5380 8758

Meer verhalen van onze opdrachtgevers