Octas werft!

Direct vacature plaatsen


Vacature upload:


Werving & Selectie

De beste kandidaat voor de opdrachtgever

Al meer dan 15 jaar is Octas succesvol in het werven en selecteren van banking professionals. Zowel voor de doorgewinterde bankier, een startende junior en plug-and-play professional. Door onze uitgebreide selectie zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van de beste kandidaat. Voor aanvang van een opdracht screenen wij professionals op:

  • VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
  • PES (pre-Employee Screening)
  • Referenties
  • Relevante diploma’s / certificaten

Succesvolle samenwerking

Wij hebben de kennis, het netwerk en de ervaring om potentiële banking professionals en banken bij elkaar te brengen om te komen tot een succesvolle samenwerking. Ons persoonlijke en professionele benadering zorgt ervoor dat de kandidaat succesvol is op zijn opdracht. Zowel op de hard skills en de soft skills. Want een passende persoonlijkheid is evengoed belangrijk.

Voorwaarden

Pas nadat het succes van de banking professional in de proeftijd bewezen is, versturen wij de factuur. Wij vragen voor een banking professional op basis van Werving & Selectie altijd 20% van het bruto jaarsalaris.

Wij bieden jou als opdrachtgever het voordeel van een factuur, nadat het succes van de banking professional gemeten is.

Waarom inhuren?

Wij zijn al meer dan 10 jaar succesvol in het werven en selecteren van de beste banking professionals. Natuurlijk kunnen we je daar alles over vertellen, maar onze opdrachtgevers die met ons gewerkt hebben kunnen dit nog veel beter. Wij laten ze graag voor ons spreken.

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager bij o.a. Rabobank

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.

Job Gerlo – Accountmanager CMO ING

Het verhaal van onze opdrachtgevers