Octas werkt met zzp’ers!

Direct vacature plaatsen


Vacature upload:


Zzp regeling

Bankensector en de Wet DBA

Klantvragen zijn steeds specifieker en complexer. Dat vraagt om een snelle inzet van zeer specialistische kennis. Octas ondersteunt daarin met de inzet van ervaren zzp’ers. Het ondernemerschap, brede ervaring en specifieke kennis zijn aanvullend op de teams die bij onze opdrachtgevers worden ingezet.

Wet DBA

Betreft de inzet van zpp’ers binnen het bankwezen zijn er veranderingen gaande met de komst van de Wet DBA. Het werken met zzp’ers is niet meer zo gemakkelijk en vanzelfsprekend als voorheen. Toch hoeft het stoppen van de inhuur van zzp’ers zeker geen oplossing te zijn. Octas biedt een flexibele oplossing voor opdrachtgever en zzp’er.

Octas als lead generator

Octas blijft zich inzetten met de komt van de Wet DBA, mits professionals kunnen aantonen met de criteria van de Belastingdienst een zelfstandig ondernemer te zijn. Daarmee vervullen wij de rol van lead generator. Octas brengt opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar in contact. Daarmee vindt de verdere afhandeling van de plaatsing en de plaatsing zelf elders plaats. In het geval de zzp’er de opdracht verkrijgt, factureren wij een kickback-fee aan de zzp’ers. Dit bedrag is gebaseerd op de incentive die wijzelf uitkeren aan de aanbrenger van een opdracht of een kandidaat.

Voorwaarden aanbieden zzp’ers

Bij opdrachtgevers waar het aanbieden van zzp’ers enkel mogelijk is tegen andere werkafspraken, bieden we aan conform die voorwaarden. Daarmee bedienen we optimaal de opdrachtgever en zzp’er en blijven we ons netwerk – waar mogelijk – benutten.

Waarom ZZP regeling?

Octas detacheert ook zzp’ers met veel kennis en ervaring die jou (tijdelijk) voorzien in de opdracht. Wij kunnen je er alles over vertellen, maar onze opdrachtgevers die met ons gewerkt hebben kunnen dit nog veel beter. Wij laten ze graag voor ons spreken.

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen.

Ronald van Steensel – interim accountmanager bij o.a. Rabobank

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.

Job Gerlo – Accountmanager CMO ING

Het verhaal van onze opdrachtgevers