Jouw partner in financiële detachering

Onze diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je hebt ons gevonden, mooi! Dan kun je vanaf hier jouw uitdaging uit handen geven. Octas is niet zomaar een detacheerder, wij bouwen een duurzame samenwerking op met onze opdrachtgevers. Partners als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden gingen je voor. Een team van recruiters, accountmanagers en businessmanagers hebben intensief contact met zowel opdrachtgevers als professionals. Zo vinden we altijd de juiste professional voor de opdracht.

Heb je op korte termijn extra kennis of capaciteit nodig? Dan is detachering een goede oplossing. Een gespecialiseerde Octas medewerker die uw afdeling ondersteund tijdens piekmomenten, reorganisaties of een personeelstekort. Daarnaast is het voor de arbeidsdiversiteit altijd aan te raden om eens een frisse wind door de afdeling te laten waaien.

Of je nu behoefte hebt aan een ervaren senior bankier, een startende junior of een plug-and-play medior professional, binnen ons uitgebreide netwerk hebben wij altijd een geschikte professional ter beschikking. Van Amsterdam tot Limburg en van Den Haag tot het puntje van Zeeland. Wanneer er een specifieke vraag is, zorgen wij voor de juiste professional binnen Nederland.

Drie redenen

Waarom kiezen voor externe inhuur? 3 redenen:

Jouw tijd is geld waard

Je kunt de gehele werving en selectie van personeel bij ons uitbesteden. Dit scheelt veel waardevolle tijd en energie. Je geeft aan ons door voor welke functie je iemand zoekt, wat voor professionals er binnen jouw bedrijfscultuur passen en welke skill set deze professional moet beheersen. Wij zoeken vervolgens binnen en buiten ons netwerk naar de juiste professional. We maken een vacatureomschrijving en plaatsen deze op onze website en diverse andere sites waar de doelgroep zich bevindt. Uiteraard beoordelen wij ook alle sollicitaties. Na een aantal strenge selectierondes stellen wij de geschikte kandidaten voor.

Het risico is voor ons

Onze professionals hebben een contract met Octas. Zij zijn echt in dienst bij ons en niet bij jou. Ook al voeren ze bij jou de werkzaamheden uit. Dit houdt dus ook in dat de risico’s die horen bij het in dienst hebben van medewerkers, voor Octas zijn. Denk hierbij aan de financiële gevolgen van ziekteverzuim, zwangerschapsverlof en zelfs arbeidsongeschiktheid. Jij betaalt alleen de gewerkte uren van de professionals. Zo komen ook vakanties van professionals voor onze rekening. Wij regelen daarnaast ook zaken als de salariskosten, pensioenkosten, (sociale) premies en eventuele afkoopkosten/ontslagkosten.

Nieuwe energie & productiviteit in het team

Geef jij ons jouw opdracht en een deadline? Dan zorgen wij ervoor dat wij voor de gestelde datum geschikte professionals beschikbaar hebben. Een ander belangrijk voordeel van gedetacheerde professionals is dat ze een frisse blik en een nieuwe dosis energie hebben. Dit maakt ze extra productief en hun enthousiasme straalt af op de rest van de organisatie. De professionals zijn makkelijk te managen, omdat we van tevoren afspreken waar deze medewerkers aan moeten voldoen. Daarnaast krijgen Octas professionals altijd persoonlijke begeleiding en trainingen. Als opdrachtgever heb jij bij ons altijd een vast aanspreekpunt, voor het geval er vragen zijn.

Bring it on!

Heb jij een opdracht voor onze professionals? We gaan direct voor je aan de slag.

Testimonials

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel