Octas en de ABN Amro

Geschiedenis van ABN Amro

ABN gaat op 21 september 1991 met Amro Bank samen als ABN AMRO. Hiermee ontstaat de grootste bank van Nederland, de zesde bank van Europa en de zestiende bank van de wereld. ABN AMRO is in meer landen dan alleen Nederland actief. Internationaal is de bank actief op het gebied van Private Banking en Corporate Banking.

Octas & ABN Amro

Octas levert detacheringsdiensten op diverse afdelingen bij ABN AMRO. Hypotheken, private – en corporate banking zijn tevreden klanten van Octas. De Octas banking professionals werken aan uiteenlopende opdrachten. Aan de ene kant om service te verlenen voor hypotheekadvies, aan de andere kant om de kwaliteit van het bancaire advies waar nodig te verbeteren.

Testimonials

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel