Octas en de ING bank

Geschiedenis van ING

De ING is in 1991 ontstaan, na een fusie van de verzekeraar Nationale-Nederlanden en bankbedrijf NMB Postbank Groep. In 1991 werd de officiële naam gelanceerd: Internationale Nederlanden Groep, wat al snel in de marktkringen werd afgekort als ING. Een belangrijk handelskenmerk van de ING is hun oranje ING-leeuw. Deze leeuw is een duidelijke verwijzing naar de Nederlandse wortels.

Momenteel bij ING

Binnen de ING werken ruim 15.000 mensen, met als hoofdvestigingen Amsterdam, Leeuwarden en Arnhem. In totaal heeft de ING meer dan 8 miljoen particuliere klanten en meer dan 625.000 zakelijke klanten. Octas heeft regelmatig vacatures bij de ING. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & ING

ING Nederland is een van de eerste grote corporates van Nederland geweest die haar externe inhuurproces volledig door één specialistische organisatie is gaan laten uitvoeren. En met succes want de processen, systemen en leveranciers zijn zo goed op elkaar afgestemd dat het opschalen binnen ING Nederland een geolied apparaat te noemen is. Dat ING Nederland haar leveranciers als serieuze partners ziet, komt naar voren in de evenementen met topsprekers van de bank. Vanuit Octas zijn we trots al jaren de rol van voorkeursleverancier te mogen vervullen op kwaliteit in onze vakgebieden.

Testimonials

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel