Octas en de Nationale Nederlanden

Geschiedenis van Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden (NN) is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, één van de grootste van Nederland. Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland.

Momenteel bij Nationale Nederlanden

NN Group biedt een uitgebreid assortiment van producten en diensten op het gebied van pensioenen, verzekeren, beleggen en bankieren. Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor Nationale-Nederlanden. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & NN

Nationale-Nederlanden behoort tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Octas werkt vooral samen op het gebied van de bancaire dienstverlening van Nationale-Nederlanden te weten hypotheken en de daarbij horende verzekeringen. De eerste verbindingen voor detachering bij Nationale-Nederlanden legde we met Octas al in het tijdperk van het Nationale Nederlanden deuntje ‘nootje invoegen’  als onderdeel van ING groep. Dat verleden voelt goed in de samenwerking en met Octas versterken we ook Nationale-Nederlanden op meer gebieden zoals inmiddels pensioenbeheer. Een mooie opdrachtgever met openstaande opdrachten die veel banking professionals een goede boost geven aan hun kennis en ervaring.

Testimonials

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel