Octas en de Rabobank

Geschiedenis van de Rabobank

Met bijna 2 miljoen leden is Rabobank één van de grootste coöperaties van Nederland. Vanuit hun agrarische oorsprong is Rabobank de grootste bank op dit vlak. Rabobank heeft in Nederland ruim 9,5 miljoen klanten, waarvan 8 miljoen particuliere klanten. Er werken een kleine 25.000 medewerkers (intern en extern). Octas heeft regelmatig vacatures en opdrachten openstaan voor Rabobank. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & Rabobank

Rabobank was de eerste bank waarmee Octas een raamovereenkomst tekende. Een mooie mijlpaal in ons prille bestaan. Tegenwoordig hebben we bij Rabobank een prachtig netwerk, opgebouwd door uitstekend werk van onze banking professionals. Financieel particulier advies, hypotheekadvies, zakelijke (intern) accountmanagement, bijzonder beheer. De banking professionals zijn moderne bankiers die met de Rabobanktijd mee gaan.

Duurzaamheid bij de Rabobank

Rabobank introduceerde in 2015 de strategie Samen Duurzaam Sterker. Dit programma zette duidelijke bedrijfsdoelen om hun bedrijfsstrategie en duurzaamheidsambities samen te brengen. Deze strategie legde het fundament voor de lancering van hun missie “Growing a better world together” in 2017. Word je als Octas professional ingezet bij de Rabobank dan draag jij bij aan een betere wereld!

Testimonials

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel