Octas en de RVO

Geschiedenis RVO

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werkt in opdracht van de overheid en de Europese Unie. De RVO is in 2014 ontstaan uit de fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Momenteel bij RVO

Meer dan 150.000 ondernemers gebruiken jaarlijks het aanbod van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Bijvoorbeeld over subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. Octas heeft regelmatig vacatures bij de RVO. Heb je vragen over specifieke vacatures, jouw mogelijkheden of puur ter oriëntatie? Je bent van harte welkom!

Octas & RVO

Het ministerie van Economische Zaken is fors met de tijd meegegaan. De oude subsidiefabriek ‘Agentschap NL’ is omgevormd tot een professionele investeringsorganisatie: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.

RVO ondersteunt Nederlandse ondernemers. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Dat hier deskundige professionals werken is een logisch gevolg van de complexe omgeving waarin RVO zit. Octas ondersteunt vanuit haar preferred suplier-contract RVO met externe inhuur en als broker met de expertise van banking professionals.

Testimonials

JE NETWERKT GROEIT CONTINU

Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
Octas professional Ilham

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel