Professional Klantacquisitie

Krijg jij energie van het bedienen van zakelijke relaties en heb je ervaring in een commerciële rol binnen de bancaire sector? Ben je sterk in netwerken en heb jij een commerciële drive? Dan heeft Octas de perfecte baan voor jou!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Professional Klantacquisitie SME Banking ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de bestaande klantenportefeuille. Dit doe je door het actief benaderen van potentiele nieuwe klanten. De klantadviseur handelt proactief richting het intermediair, accountantskantoren en bedrijfsadviseurs en je bent veel aan het netwerken.

In deze functie ben je daarnaast bezig met het aanbieden van producten en diensten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Je richt je hierbij zowel op de lange als korte termijn opbrengsten en klanttevredenheid, en werkt samen met jouw collega's om dit te realiseren. Heb jij al ervaring opgedaan als bijvoorbeeld Adviseur Bedrijven en ben je klaar voor de volgende stap? Dan is dit een goede keus voor jou.

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Wat vragen wij precies van jou als Professional Klantacquisitie SME Banking?

• Een relevante afgeronde hbo of wo opleiding;
• Minimaal drie jaar ervaring in een commercieel zakelijke omgeving;
• Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het adviseren van de zakelijke klant en kredietkennis;
• Je kunt zelfstandig een balans lezen en kredietvoorstellen opstellen;
• Je herkent en benut commerciële kansen;
• Je bent woonachtig in de regio Zuid Nederland in verband met kennis en binding met de regio.

Aanbod

Wij bieden je voor deze vacature de volgende voorwaarden:

• Een brutosalaris tussen de € 3.000 en € 4.000 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Volledige reiskostenvergoeding;
• Een ontwikkelplan afgestemd op jouw behoeftes, maak je samen met je Fieldmanager;
• Vervolgopdrachten bij verschillende opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1627 of mail naar k.diks@octas.nl.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen