Je bent hier: Home » Professional

Werken bij octas

 Bij Octas staat plezierig werken voorop. We geloven daarom ook dat jij het best tot je recht komt als je in het juiste vakgebied werkt. Lees meer over onze vakgebieden of solliciteer op één van de vacatures die we speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Vraag het aan octas

Ondanks onze uitgebreide aanbod kan het zijn dat je nu niet direct een passende opdracht /vacature ziet staan. Dit betekent echter helemaal niet dat we geen mogelijkheden hebben voor jou, want er komen dagelijks nieuwe opdrachten / vacatures bij ons binnen. Bel ons daarom om jouw mogelijkheden te bespreken.

Door je hier aan te melden voor onze Job Alert. Jij ontvangt dan elke week een overzicht van alle nieuw binnen gekomen opdrachten / vacatures van die afgelopen week. Heel overzichtelijk!

Uiteraard! Wanneer je belt naar 020-758 1622 wordt je doorverbonden met de recruiter die verantwoordelijk is voor het vakgebied of de bank waar jouw interesse en/of expertise ligt. Wie onze recruiters zijn kun je ook alvast lezen op deze pagina.

Detachering is een driehoeksverhouding tussen de bank, Octas als intermediair en jou als professional. Jij komt in dienst bij Octas en voert 1 of meerdere opdrachten bij 1 of meerdere banken uit. Opdrachten die zijn ontstaan door een piek- of ziekmoment of door een specifiek project  bij de bank.

Er zijn 3 verschillende contractvormen:

  • Projectovereenkomst;
  • Jaarcontract;
  • Vast dienstverband.

Lees er meer over op onze pagina over arbeidsvoorwaarden.

Detachering betekent dat je bij verschillende banken verschillende opdrachten uitvoert.  Door in verschillende keukens te kijken en altijd actief te zijn in piekmomenten en/of projecten leer je veel in korte tijd. Je bent altijd van toegevoegde waarde, bouwt in korte tijd een relevant netwerk op en bouwt daarmee óók aan jouw mooie toekomst.

Jazeker! Tenminste, als jij altijd van toegevoegde waarde wilt zijn, zeer resultaat gericht bent, enthousiast wordt van veel afwisseling, flexibel bent en snel leert. Al overtuigd? Bekijk hier ons gehele vacatureaanbod.

Met een detacheringsovereenkomst heb je een daadwerkelijke arbeidsrelatie met Octas. Dit brengt een aantal zekerheden met zich mee die je niet hebt bij uitzenden. Zoals een vast maandloon, doorbetaling bij ziekte en doorbetaling wanneer je geen opdracht hebt (maar nog wel een contract). Er is altijd een opzegtermijn,  dus je staat nooit van de één op de andere dag op straat.

Omdat wij anders zijn dan anderen, gewoon door te zijn wie we zijn. Wij koesteren, verbinden en versterken. Dit doen we door jou centraal te stellen.  Bel ons en ervaar het zelf!

Staat je vraag hier niet tussen? Mail of bel ons op 020 758 1622!