Zzp'er

"Goed ontwikkelde competenties en ervaring"

Behalve goed ontwikkelde competenties als communicatieve vaardigheden, een analytisch vermogen en strategisch- en commercieel inzicht, moet je als zzp’er voor deze functie veel ervaring hebben met het adviseren van ondernemers uit diverse branches. Ik heb dan als zelfstandige ook veel te bieden aan deze opdracht. Lees verder

Hans Perdon – Adviseur Innovatie Kredieten RVO

Je bent hier: Home » Professional » Zzp’er

Octas is actief binnen 5 domeinen voor interim-banking professionals: Service en Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren, Compliance & Risk, IT en Business Support. Wij beschikken regelmatig over opdrachten voor interim banking professionals.  Hiervoor werken we samen met ervaren, zelfstandig interim banking professionals met specialistische vakkennis en gevorderde projectervaring.

Als interim-banking professionals borg en bewaak je de kwaliteit op de werkvloer, begeleidt je collega’s op werkinhoud en coördineert de afdeling. Daarnaast ervaar je de voordelen van een gevestigde detacheerder in Nederland met een uitgebreid netwerk.

Octas en zzp'ers

Klantvragen zijn steeds specifieker en complexer. Dat vraagt om een snelle inzet van zeer specialistische kennis. Octas ondersteunt opdrachtgevers met de inzet van ervaren zzp’ers. Als zzp’er heb je diverse mogelijkheden bij Octas. Bekijk de mogelijkheden die wij je bieden hieronder.

Octas werkt conform Wet DBA

Met de komst van de Wet DBA zijn er veranderingen gaande betreft de inzet van zzp’ers binnen het bankwezen. Octas biedt een flexibele oplossing voor opdrachtgever en zzp’er.

In dienst bij Octas

Als zzp’er wordt het steeds lastiger om aan een goede opdracht te komen binnen het bankwezen. We bieden je daarom een succesvol alternatief: in dienst bij Octas.

Wij werken in de volgende vakgebieden

Octas is specialist in het detacheren van professionals in de bancaire sector. Wij helpen jou bij het vinden van een passende opdracht in één van de onderstaande vakgebieden: