Sollicitatie procedure

Onze aanpak

We willen graag dat jij precies weet waar je aan toe bent. Daarom hebben wij de gemiddelde sollicitatieprocedure voor jou in beeld gebracht. Zijn er redenen om hiervan af te wijken, dan houden we je daarvan op de hoogte. Heb je voor nu al vragen hierover? Laat het ons weten!

Ervaringen

MIJN ERVARING IS EEN VERLENGSTUK VAN WIE IK BEN

Wat mij erg aanspreekt is dat zowel Octas en mijn opdrachtgever beide kijken naar wie ik ben. Mijn ervaring is een verlengstuk van wie ik ben. Uiteraard blijft ervaring en de juiste papieren belangrijk, het persoonlijk matchen met de opdracht is wat ik als erg prettig heb ervaren. In tegenstelling tot mijn ervaring bij een uitzendbureau, merk ik dat ik bij Octas echt als professional gezien wordt. Er is persoonlijk contact met recruiters en fieldmanagers. Octas weet wat er speelt in de sector, in de vakgebieden én bij mij op de opdracht!
Octas professional Huub

VAN HYPOTHEEKADVIES TOT PRIVATE BANKING

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.
Octas professional Job