Sollicitatie procedure

Onze aanpak

Vanaf 16 maart, werken we tijdelijk niet meer vanaf het Octas HQ in Amsterdam. Maar, geen probleem, we hebben tijdig maatregelen genomen waardoor iedereen vanuit zijn of haar ‘home office’ momenteel aan de slag is. Waarmee? Het matchen van professionals aan de sterke financiële sector! We doen gesprekken via Facetime, Skype, Microsoft Teams, heb jij nog een andere suggestie? Wij zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging! Hiernaast vind je meer over hoe ons proces nu digitaal verloopt! Vragen, suggesties of opmerkingen?

Ervaringen

MIJN ERVARING IS EEN VERLENGSTUK VAN WIE IK BEN

Wat mij erg aanspreekt is dat zowel Octas en mijn opdrachtgever beide kijken naar wie ik ben. Mijn ervaring is een verlengstuk van wie ik ben. Uiteraard blijft ervaring en de juiste papieren belangrijk, het persoonlijk matchen met de opdracht is wat ik als erg prettig heb ervaren. In tegenstelling tot mijn ervaring bij een uitzendbureau, merk ik dat ik bij Octas echt als professional gezien wordt. Er is persoonlijk contact met recruiters en fieldmanagers. Octas weet wat er speelt in de sector, in de vakgebieden én bij mij op de opdracht!
Octas professional Huub

VAN HYPOTHEEKADVIES TOT PRIVATE BANKING

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.
Octas professional Job