Testimonials

Testimonials

Professionals aan het woord

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel

VAN HYPOTHEEKADVIES TOT PRIVATE BANKING

Door mijn brede ervaring van hypotheekadvies en financieel advies tot private banking, kan ik mijn collega’s input geven vanuit mijn eerdere ervaringen. Dat is waardevol voor mij, mijn collega’s én de opdrachtgever.
Octas professional Job

MIJN ERVARING IS EEN VERLENGSTUK VAN WIE IK BEN

Wat mij erg aanspreekt is dat zowel Octas en mijn opdrachtgever beide kijken naar wie ik ben. Mijn ervaring is een verlengstuk van wie ik ben. Uiteraard blijft ervaring en de juiste papieren belangrijk, het persoonlijk matchen met de opdracht is wat ik als erg prettig heb ervaren. In tegenstelling tot mijn ervaring bij een uitzendbureau, merk ik dat ik bij Octas echt als professional gezien wordt. Er is persoonlijk contact met recruiters en fieldmanagers. Octas weet wat er speelt in de sector, in de vakgebieden én bij mij op de opdracht!
Octas professional Huub

VERFRISSEND GESPREK

Tijdens het eerste gesprek lag de focus niet alleen op mijn carrière pad, maar ook heel erg op mij als persoon. Dat vond ik fijn en verfrissend, wat ervoor heeft gezorgd dat ik voor Octas heb gekozen. En gelukkig koos Octas ook voor mij.
Service & Advies professional Rayaan

KWALITEITEN ÉN PERSOONLIJKHEID

Als gedetacheerd banking professional behoud mijn opdrachtgever flexibiliteit en continuïteit. En door mijn ervaring ben ik direct plug and play! Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen. Als Octas-banking professional is het belangrijk om flexibel te zijn, complexe uitdagingen aan te durven gaan en openstaan voor veranderingen en kansen.
Octas professional Ronald

OCTAS ZAG MIJN KENNIS EN COMPETENTIES

Daarnaast luisterde ze naar mij én naar mijn behoeftes."Dat heeft er in geresulteerd dat ik nu als Young Professional op deze opdracht als Hypotheekspecialist met veel verantwoordelijkheden kan werken.
Hypotheken professional Ben