Draag directs bij als CDD Analist bij de Rabobank

Jij maakt de wereld een stukje veiliger

Wil jij de wereld een stukje mooier maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? En heb je tegelijkertijd passie voor werken binnen de financiële sector? In de functie als Customer Due Diligence Analist bij Rabobank kun je deze twee combineren.

In deze rol bestrijd jij samen met een leuk team van finance professionals financiële criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Dit doe je door het uitvoeren en analyseren van klantonderzoeken, maar ook het adviseren van de organisatie over wet- en regelgeving. Zo ben jij criminelen te slim af.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Rabobank en hoe Octas jouw carrière kan versterken?

Wat doet een CDD analist bij de Rabobank?

Als CDD Analist ga jij op zoek naar de ontbrekende puzzelstukjes waardoor de Rabobank haar klanten nog beter leert te begrijpen. Met als doel om klanten zo goed mogelijk te adviseren over verschillende risico’s én financiële criminaliteit te voorkomen. Due Diligence betekent dan ook ‘ gepaste zorgvuldigheid’. Laat je verbinden door Octas en ga aan de slag bij de Rabobank als CDD analist.

Wat houdt detachering in bij de Rabobank?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij de Rabobank en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus! Enerzijds ontwikkel je je bij de Rabobank en anderzijds word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.