Recruiter Hypotheken

Heb jij het in je om de juiste professionals voor Octas te vinden maar ook om jezelf verder te kunnen ontwikkelen in het recruitment vak? Word dan onze nieuwe collega Recruiter binnen de afdeling Hypotheken.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

In de rol als Recruiter binnen ons specialisme Hypotheken ben je het gezicht voor onze kandidaten en professionals. Met jouw enthousiasme vind jij de getalenteerde professionals die wij nodig hebben. Hiervoor kun je al onze online marketingtools inzetten, je eigen creativiteit gebruiken alsmede de diverse jobboards die wij gebruiken. Waar zoek je naar? Dit kunnen bijvoorbeeld hypotheekadviseurs zijn maar ook financieel adviseurs of acceptanten.

Samenwerken is de key. Samen met de andere Recruiter, accountmanager en fieldmanager behoor je tot een gedreven team.

Jij gaat voor kwaliteit, weet de juiste vragen te stellen en durft risico’s te nemen. Jouw drive en initiatieven zorgen ervoor dat Octas blijft groeien!

Dit bieden wij

  • Een bruto salaris tussen de € 2.500 en € 4.000 per maand o.b.v. 40 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Goede bonus- en pensioenregelingen;
  • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen door middel van interne en externe trainingen;
  • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
  • And last but not least: we work hard & we play hard! We staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit ben jij

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële/recruitment rol;
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Vooral heel veel zin om aan de slag te gaan!

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Sollicitatie procedure

Heb je naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan contact op met Esmaralda Mandemaker - Naalden via 06-4092586


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen