Recruiter Service & Advies

Heb jij een gezonde dosis lef en sta je te trappelen om een het vak van recruitment eigen te maken of hierin jezelf verder te ontwikkelen? Octas biedt jou nu die kans om als Recruiter aan de slag te gaan binnen onze business line Service en Advies.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Recruiter Service en Advies zoek je namelijk Young Professionals die aan de start van hun carrière staan of al die andere die een carrière in de financiële dienstverlening willen beginnen.

Je kan dan denken aan mooie opdrachten voor onze professionals als bijvoorbeeld adviseur banking, medewerker klantrelaties hypotheken of medewerker bijzonder beheer.

Naast de vele sollicitatiegesprekken die je met onze kandidaten zal voeren is het belangrijk dat je samen met team wilt groeien. Met veel enthousiasme en creativiteit weet jij je straks te onderscheiden en pak je ook de campus recruitment op, daar zitten immers onze professionals voor de toekomst. Denk aan het geven van seminars, posten van jobs bij de wervingstools en bijwonen van evenementen.

Kortom een job waar jij je energie en creativiteit in kwijt kan.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2000 en € 2500 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een OV reiskostenvergoeding, een prima pensioenvoorziening en een flexibele extra beloning per jaar op basis van resultaat;
  • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
  • And last but not least: we work hard & we play hard! We staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit ben jij

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële/recruitment rol;
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Vooral heel veel zin om aan de slag te gaan!

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Sollicitatie procedure

Heb je naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan contact op met Esmaralda Mandemaker - Naalden via 06-40925863


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen