Relatiebeheerder Vermogensbeheer

Herken jij je in de volgende omschrijving; Ik pak aan, ik bel gelijk even of maak meteen even een afspraak! Denk je ook geregeld; dat moet toch beter en slimmer kunnen. Je bent positief kritisch, nuchter, pragmatisch ingesteld en baseert beslissingen over het algemeen op feiten en minder op (onderbuik)gevoel. Je stelt jezelf graag doelen en neemt hiervoor de verantwoordelijkheid. Je neemt graag de tijd voor je relaties en denkt met ze mee over slimme financiële oplossingen.


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Vanwege de sterke groei van de afgelopen jaren is BeSmart Vermogensbeheer op zoek naar een ondernemende relatiebeheerder. Als relatiebeheerder ben je volledig verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met onze bestaande vermogensbeheerrelaties. Je praat de relaties bij over het gevoerde beleggingsbeleid, helpt bij vragen en bedenkt slimme (financiële) oplossingen. Uit elk gesprek dat je voert weet jij de belangen van alle betrokken partijen naadloos op elkaar af te stemmen. Je denkt altijd 3 stappen vooruit en communiceert open en deskundig. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamspeler en helpt collega’s waar nodig.

Organisatie

BeSmart Vermogensbeheer is één van de snelst groeiende onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. BeSmart is opgericht in 2015 vanwege de overtuiging dat vermogensbeheer beter en slimmer kan. Bij BeSmart zijn wij van mening dat de beste beleggingsresultaten op lange termijn worden behaald door op een efficiënte manier de markten te volgen. Wij vinden dat de beleggingsdoelstelling van onze relatie centraal moet staan en dat beleggen hiervoor het middel is. Wij bieden vermogensbeheer aan op basis van bewezen, wetenschappelijke methodes en beleggen hierbij voor 100% in wereldwijd gespreide ETF’s. Onze relaties zijn vermogende particulieren en ondernemers (200 k+) met een groot persoonlijk en zakelijk netwerk. Het team van BeSmart bestaat nu uit een klein, gedreven team van professionals met samen meer dan 50 jaar ervaring in de branche.

Functie eisen

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 5 jaar ervaring in financiële dienstverlening, bij voorkeur in
vermogensbeheer;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Ondernemende, representatieve en integere relatiebouwer;
- Beschikt over een sterk inlevings- en analytisch vermogen;
- Je bent in het bezit van een DSI-registratie.

Aanbod

Als relatiebeheerder bij BeSmart Vermogensbeheer heb je:

  • Een dynamische, uitdagende functie met uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien en je initiatieven tot zijn recht te laten komen;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij wij ervan uitgaan dat je zo’n kans met beide handen aangrijpt;
  • Wij bieden een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je niveau en prestaties.

Heb je een eigen bestaand netwerk van relaties die je enthousiast kunt maken voor onze dienstverlening en ben je een echte ondernemer? Dan behoort het worden van partner van BeSmart tot de mogelijkheden.

Meer over...

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu door op de button 'solliciteren' te klikken. Barry neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen