Jij weet risico's te herkennen als Senior CDD Analist

Hoe jij waarde toevoegt als Senior CDD Analist

Maak de wereld mooier en lever een bijdrage aan de maatschappij. Werk wat er echt toe doet? Je doet het bij Octas. Start als Customer Due Diligence Analist en bestrijd financiële criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Risico’s in signaleren en in kaart brengen, klant profielen onderzoeken en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit doe je gewoon bij Octas! Op verschillende niveaus hebben wij opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers in de financiële sector. Heb jij nog niet zoveel ervaring? Dan start je als junior. Heb jij wel al ervaring? Dan kan je aan de slag als medior of senior analist. Voor elk niveau heeft Octas mooie functies beschikbaar bij onze opdrachtgevers RabobankINGNationale NederlandenABN AMROTriodosICSDeGiro en Handelsbanken. Ontdek direct al onze CDD functies!

Ervaringen van andere Senior CDD Analisten

DE DUALITEIT PAST MIJ GOED

Naast het werk bij mijn opdrachtgever ben ik onderdeel van Octas. Ook dat geeft verbondenheid. Bovendien bieden zij mij een dynamiek die uniek is. Ik krijg de kans stappen te maken in mijn ontwikkeling binnen de bank, maar kan wanneer noodzakelijk ook zo in andere uitdagingen stappen. Die dualiteit past goed bij mij; vrijheid in gebondenheid!
Octas professional Mark

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.