Specialist Verzekeren Bedrijven

Ben jij de sparringpartner voor klanten, bij wie zij met al hun vragen mogen komen? Heb jij daarnaast je WFT's op zak en ervaring binnen het zakelijk segment? Lees dan snel verder!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

In deze functie kom je te werken in het Specialistenteam Afdekken Risico Bedrijven, zij bundelen de krachten om klanten financiële keuzes te laten maken. Jij bent sparringpartner voor de klant met echte en oprechte interesse. De klant staat er nooit alleen voor dankzij jou en jouw collega’s.

Maar wat ga je precies doen? Als Specialist Verzekeren Bedrijven ben jij de oren en de ogen van de bank. Je beantwoordt vragen van zakelijke relaties via de telefoon, chat of mail. Daarnaast informeer en adviseer je klanten over dagelijkse bankzaken, zakelijke verzekeringen en het afdekken van risico’s. Tevens signaleer je kansen en ben je open en eerlijk in je advies.

Je komt te werken op locatie in Breda, in het team werken ongeveer 50 collega’s. De werktijden zijn tussen 08:00 uur en 16:00 uur. Je hebt de mogelijkheid om parttime te werken, maar tenminste 24 uur per week. De standaard werkweek is 36 uur, dagen die je werkt zijn allemaal in overleg. De startdatum is zo snel mogelijk, het project loopt in elk geval voor drie maanden maar als je het goed doet is er een grote kans dat je een verlenging krijgt!

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Als deskundige professional bij Octas binnen de Business Unit Zakelijk Financieren kun je werken bij onze toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan: RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland), RNHB, ABN AMRO, Rabobank, ING en ING Real Estate. Als Professional Zakelijk financieren bij Octas maak jij het verschil door jouw deskundigheid en vakinhoudelijke kennis in praktijk te brengen. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Wat vragen wij precies van jou als Specialist Verzekeren Bedrijven?

• Je hebt een afgeronde Bachelor of MBO4 opleiding aangevuld met relevante werkervaring;
• Je hebt de volgende WFT’s: Basis, Schade Particulieren, Schade Zakelijk, Inkomen
• Kennis van commerciële processen en technieken, klantenprofielen, het kunnen herkennen en benutten van kansen;
• Ervaring in het adviseren van zakelijke verzekeringsproducten, in elk geval met het product ZekerVanJeZaak en Bedrijven Compact Polis (derde maatschappijen);
• Je bent proactief en communicatief sterk.

Aanbod

Wij bieden je voor deze vacature de volgende voorwaarden:

• Een brutosalaris tussen de € 2300 en € 3800 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Volledige reiskostenvergoeding;
• Een ontwikkelplan afgesteld op jouw behoeftes, deze maak je samen met je Fieldmanager;
• Vervolgopdrachten bij verschillende opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen