Start jouw carrière bij Octas

Ontmoet Sophie & Britt

Hi!  Wij zijn Sophie & Briitt, de campus recruiters van Octas. Leuk dat je interesse hebt in onze startersfuncties. Wij bieden functies aan voor net afgestudeerden, waar ervaring in de branche dus nog niet nodig is! Je kunt bij ons binnenstromen met een HBO of WO diploma.

Hieronder vind je het overzicht van al onze vacatures voor startende professionals.

Als starter kun je bij Octas alle kanten op, wel binnen de financiële wereld natuurlijk. Als je nog niet helemaal weet hoe je je carrière wilt starten gaan onze recruiters samen met jou kijken waar je interesses liggen en wat voor jou de juiste start zou zijn. Weet je wel al welke richting je op wilt dan kijken we samen welke mogelijkheden zich voor kunnen doen. Voor jou als starter is detachering de perfecte kans om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken en te ontdekken in welke richting jij jezelf wilt ontwikkelen.

Bij Octas krijg je als gedetacheerde direct een jaarcontract en daarmee de zekerheid dat je alle tijd krijgt om je volledig te ontplooien. Jouw businessmanager is jouw vaste aanspreekpunt, iemand met wie jij als starter kunt sparren en bij terecht kunt voor advies. Daarnaast motiveert je businessmanager het behalen van je wft’s (Wet op het Financieel Toezicht) en stellen jullie samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Welkom bij Octas!