Talent Sourcer

Young Professionals helpen aan de baan van hun dromen! Dat geeft jou de ultieme voldoening in jouw baan. Ben jij op de hoogte van de laatste recruitmenttrends en geeft het jou een kick om kandidaten te matchen aan de juiste opdrachtgever of te binden aan een functie binnen onze organisatie? Dan word jij onze Talent Sourcer!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Talent Sourcer ben jij degene die zorgt voor een continue instroom van hét talent binnen de financiële sector. Zo werf je starters én ervaren kandidaten, schrijf je hippe vacatureteksten en voer je (telefonische)intakes en sollicitatiegesprekken. Je bent creatief, hebt altijd je pitch klaar en weet hoe je ieder individueel talent aan ons kunt binden. Hierbij werk je nauw samen met je accountmanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het inzetten en ontwikkelen van de professionals die jij vindt en bindt. Samen vullen jullie de vraag van onze opdrachtgevers in. Met jouw proactieve houding zorg je dat je onze klanten snel leert kennen om voor hen het juiste talent te vinden.

Dit bieden wij

Aan de slag als Talent Sourcer binnen Octas betekent een stap in jouw carrière. Je wordt opgeleid tot een specialist op onderwerpen binnen het recruitment, zoals: boolean search, recruitmentvideo, pitchen en onderhandelen. Maar ook op onderwerpen op marketing en employer branding vlak. Natuurlijk staan we ook stil bij je persoonlijke ontwikkeling. Samen maken we een doorgroei-traject met ambitie, dat aansluit bij jouw toekomstplaatje.

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2700 en € 4000 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een OV reiskostenvergoeding, een prima pensioenvoorziening en een flexibele extra beloning per jaar op basis van resultaat;
  • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen o.a. door middel van uitstekende maatwerk training- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
  • And last but not least: we work hard & we play hard! We staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit ben jij

Je hebt succesvol een hbo of wo studie afgerond, bent klaar om de arbeidsmarkt te bestormen of hebt al enige relevante ervaring opgedaan. Verder voldoe je aan de volgende wensen:

  • Je hebt afgeronde hbo of wo opleiding;
  • Twee jaar ervaring in een commerciële/recruitment rol;
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • 40 uur per week beschikbaar.
  • Vooral heel veel zin om binnen een hecht team aan de slag te gaan!

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje pingpong. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Sollicitatie procedure

Are you ready? Stuur cv en motivatie naar: a.staal@octas.nl. Heb je nog een vraag over deze functie? Neem dan contact op met: Annelies Staal via telefoonnummer 0640759597.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen