Traineeship Banking

Net afgestudeerd en klaar om een vliegende start te maken binnen de financiële sector? Staat ontwikkeling daarin bij jou voorop? Dan is ons Traineeship Banking wat voor jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Bij Octas bieden wij jou graag die springplank om een carrière te in de financiële wereld te realiseren. Binnen ons Traineeship ga jij dan ook volop aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling – je combineert werken samen met het studeren voor diverse Wfts. Je zult aan de slag gaan bij top opdrachtgevers zoals de ABN AMRO, Rabobank of de ING. Een groot diversiteit in rollen, zodat jij binnen een jaar tijd goed weet wat het beste bij jou past!

Wat kan je aan werkzaamheden verwachten? Samen met onze recruiter Bibi kijken wij naar wat het beste bij jou past. Van een adviserende rol in de bankhal tot een top startersfunctie binnen het vakgebied hypotheken. Een ding is zeker, wij zorgen altijd voor een passende uitdaging waar jij je volledig in kan storten.

Om je binnen een jaar van starter tot banking professional te tillen volg je via ons volop trainingen. Samen met jouw persoonlijke HR Manager Corien maak jij bij aanvang een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo bieden wij jou los van het behalen van jouw Wfts ook passende trainingen en opleidingen via onze Octas Academy. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Met elk kwartaal een bijenkomst waarin al onze professionals samen komen voor passende workshops en een gezellige borrel of diner. Wij helpen je tijdens deze events maar al te graag om in contact te komen met iemand die het Traineeship heeft gevolgd en een mooie vervolgstap heeft gemaakt. Dagje meekijken? Geen enkel probleem!

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met een salaris tussen de 2100-2200 euro o.b.v. 36 uur.
  • Volledige reiskostenvergoeding of een NS Businesscard.
  • Een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelingsplan; bij ons zit je nooit stil!
  • Goede balans tussen werk en privé: 26 vakantiedagen en goede pensioensregeling.
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig zult tegenkomen op Octas Events.
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

  • HBO afgestudeerd en bomvol energie – jij wilt gewoon lekker aan de slag!
  • Woonachtig in de randstad, jij zoeft zo van Utrecht naar Amsterdam.
  • Affiniteit met de bancaire sector, maar vooral bereid om veel te gaan leren
  • Enthousiast, met een goede set sociale vaardigheden en pro actief.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen