Hi, Accountmanager!

Waarom Accountmanager bij Octas?

Je bent in staat gemakkelijk in contact te komen, zowel fysiek als digitaal en kunt de relatie goed onderhouden door relatiebeheer, ronde tafels, interviews en evenementen. Met jouw kennis en overtuigingskracht kom je een heel eind. Je bent ambitieus en het is jouw doel om mooie opdrachten te creëren voor onze professionals. Daarnaast ben jij de strategisch partner onze opdrachtgevers. Onze klanten verwachten topkwaliteit en jij ziet het als een uitdaging om deze te overtreffen!

Hoe houden we onze relaties met onze opdrachtgevers sterk?

Dat zit niet alleen in veel contact om zaken rondom een opdracht af te stemmen. Dat zit vooral ook in het gezamenlijk deelnemen aan informelere events. Zo organiseren we regelmatig voor kleine groepen relaties netwerkevents naar bijvoorbeeld het Rijksmuseum of naar een wedstrijd van het Nederlands elftal. Omdat we fan zijn van persoonlijk contact en erin geloven dat we daardoor duurzame relaties opbouwen, kiezen we er altijd expres voor degelijke events op kleine schaal te organiseren. Dan kunnen we echt bijpraten en elkaar beter leren kennen. We hebben het dan ook zeker niet alleen over werk. Uiteindelijk vinden we het belangrijk dat de professional en de opdrachtgever tevreden zijn. Jij gaat proberen om altijd onze drie kernwaardes; Koesteren, Versterken en Verbinden, uit te dragen.

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager, voor ons HQ team in Amsterdam. Wil jij bij een leuk en ondernemend bedrijf werken en durf je onze directie uit te dagen tot een potje tafeltennis? Bekijk onze vacature hieronder!

Werken bij Octas