Word Accountmanager bij een bank

Accountmanager bij een bank, waarom?

Als Accountmanager voor grootzakelijke klanten bij een van onze opdrachtgevers in de Randstad adviseer je corporates. Je hebt kennis van alle bancaire producten die een grootban te bieden heeft. Wat belangrijk is in deze functie? Dat je vooral proactief kan handelen, maar ook je administratieve werkzaamheden op orde hebt. Tevens is commercieel inzicht belangrijk. Het opbouwen van een duurzame relatie is belangrijker dan meer verkoop realiseren. In deze functie is vooral de zelfstandigheid belangrijk en het goed kunnen adviseren van bedrijven.

Als Zakelijk Financieren professional voer je je werkzaamheden uit op de locatie van de opdrachtgever, terwijl je bent in dienst bij Octas. Wij versterken onze opdrachtgevers met professionals zoals jij!

Collega's beoordelen Octas met 4/5 sterren. Waarom?

Persoonlijk en professioneel staat bovenaan in hun beoordeling. Hoe dat komt? Door de verbinding met jou op te zoeken, ervoor te zorgen dat onze relatie goed is en betrokkenheid en balans tussen werk en privé te tonen. We weten door onze jarenlange ervaring in detachering binnen de financiële sector, dat de opdrachtgever jou tijdelijk helpt ontwikkelen. De langdurige ontwikkeling, die maak je door bij ons. We praten met jou over waar je heen wilt en wat je doelen zijn. Met een scala aan toonaangevende opdrachtgevers, heb jij bij binnen de sector straks een prachtig CV. We hebben alle focus om voor jou naar de ‘bigger picture’ te kijken.

Banking professional Ronald

“Met de coaching-on-the-job van Octas krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ventileren en te ontwikkelen. Als Octas-banking professional is het belangrijk om flexibel te zijn, complexe uitdagingen aan te durven gaan en openstaan voor veranderingen en kansen.”

Vacatures