Vacature Adviseur Zakelijke Kredieten in Amsterdam Zuidoost

Agile werken, klanten blij maken en initiatief tonen, dit zijn de kernwoorden van deze functie. In deze afwisselende baan krijg je alle ruimte om te experimenteren welke aanpak voor jou het beste werkt. Als Adviseur Zakelijke Kredieten is het aan jou om je klanten te verbazen met creatieve oplossingen en ze een “WOW” ervaring aan te bieden.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als financieringsspecialist snap je precies wat zakelijke kredietverlening inhoudt. Wat bij deze functie anders is dan anders, is dat je op een agile manier gaat werken. Je krijgt alle vrijheid om jouw eigen manier van werken in te richten en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw klanten, processen, prioriteiten en keuzes. Klantbelevingen staat in deze functie centraal, met dit als uitgangspunt ga je je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • De instroom van nieuwe aanvragen en het afhandelen van klantverzoeken.
  • Het doorgronden van jaarcijfers, kredietbeoordelingen en financieringsaanvragen, vervolgens vertaal jij deze door naar de klant op een begrijpelijke manier.
  • Inschatten van de behoeften van klanten en klanten op positieve manier verrassen met creatieve oplossingen.

Als Financieringsspecialist Zakelijke Kredieten kom je te werken binnen een zelfsturend team met 11 collega’s. Je kun je terecht komen in vier verschillende teams: Welkom, Beheer, Specials of Risicobeheer. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf ontwikkeld, aan de hand van coaching in een dynamische omgeving krijg je de kans om jezelf te blijven verbeteren.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract en een brutosalaris tussen de € 2500,- en € 3300,- per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

  • Werkt en denkt op hbo- of wo-niveau;
  • De agile manier van werken staat bij dit bedrijf voorop. Naast de kennis en skills heb jij ook de persoonlijkheid die bij deze manier van werken past. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk, neemt initiatief en experimenteert graag met nieuwe oplossingen;
  • Je kunt zelfstandig jaarcijfers interpreteren, balansen lezen en analyses maken (of bent bereid aanvullende opleidingen te volgen die nodig zijn om je werk goed te kunnen doen);
  • Ervaring binnen het zakelijke domein is een pré en je bent daarnaast communicatief vaardig;
  • Je vindt het leuk om mensen te helpen en streeft ernaar elk klantadvies positief af te ronden, zelfs als de klant het je lastig maakt.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen