Vacature AML Analist Amsterdam

Introductie

Wil je er alles aan doen om financiële criminaliteit tegen te gaan? Ga dan als AML (Anti Money Laundering) Analist aan de slag in regio Amsterdam!

Dit ben jij

Om als AML-analist aan de slag te gaan ben je als eerste analytisch en gedreven. Jij zal je helemaal vast bijten in een klantdossier en met je oog voor detail zal geen letter onbehandeld blijven. Jij bent communicatief sterk. Om de juiste informatie te verzamelen schakel jij namelijk ook veel met de klant. Daarnaast beschik jij over de volgende punten:

 • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen een commercieel zakelijke omgeving en je hebt minimaal 1,5 jaar ervaring als KYC-analist;
 • Je bent in het bezit van WFT Basis en leergang Wwft (NCI) of in staat deze binnen 2 maanden te halen.

Dit ga je doen

Als AML analist ben jij dagelijks bezig met de zoektocht naar mogelijke witwaspraktijken. Vanuit (interne) systemen en het opvragen van extra informatie bij de klant, start jouw onderzoek. Bij dit onderzoek analyseer jij of erbij gedetecteerde transacties veilig en volgens de regels is gehandeld. Daarnaast zorg jij dat het dossier van de klant compleet is, zodat je kan adviseren of een samenwerking met de klant een risico vormt. Het team waarin jij zal gaan werken bestaat uit medior- en senior analisten. Binnen dit team ga jij aan de slag met complexe dossiers van bestaande zakelijke klanten.

Solliciteren

Solliciteer direct

  Dit bieden wij

  • Een bruto salaris tussen de € 3250,- en € 4000,- per maand o.b.v 36 uur per week afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
  • Volledige reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling;
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een groot netwerk van leuke collega’s die je regelmatig op onze (online) events spreekt.

  Dit zijn wij

  Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij topwerkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN-Amro, ING, Rabobank, RVO en Nationale-Nederlanden zijn tevreden door onze actieve werkwijze en inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.