Word compliance officer bij Octas

De samenleving veiliger maken door crimineel geld op te sporen, dat is waar jij aan mee gaat helpen als Compliance Officer! Jij ziet het als jouw levenstaak om witwassen, terrorismefinanciering en corruptie tegen te gaan. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en in kaart brengen en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je als Compliance Officer dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon via Octas. Sterk in financiële detachering.

Compliance Officer detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Compliance?

Compliance is letterlijk het voldoen aan de eisen (veelal wetten) die worden gesteld. Het is teven sook werken volgens de normen en regels die de banken zelf hebben opgesteld. Je stelt je ‘onderwerpig’ (compliant) aan de wet. Meer weten over de functie van Compliance Officer in Nederland? Octas professional Nick, schreef er een artikel over.