Financieringsspecialist vacatures bij Octas

Wij krijgen gemiddeld een 9!

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier.

Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle Financieringsspecialist vacatures, of probeer ons open sollicatieformulier.

mto score octas over 2022

Word Financieringsspecialist bij Octas

Als Financieringsspecialist ben je volledig thuis in de wereld van zakelijke financieringen en ben je continu bezig om de klantbeleving te verbeteren. De financieringsspecialist bedient samen met de accountmanager de klanten met complexe behoeften. Samen krijgen jullie te maken met klanten die een internationaal karakter hebben, waarbij er uitsluitend sprake is van specialistisch maatwerk en zware advisering van ondernemers.

Hieruit maak jij als financieringsspecialist uitzonderlijke constructies om zo in de behoefte van de klant te kunnen voorzien. Dit doe je niet alleen, bij Octas heb je een persoonlijke coach. Een eigen businessmanager.

Vacatures

Vragen over deze onze financieringsspecialist vacatures? Ontdek hier de antwoorden:

Reorganisaties
Salaris
Opleiding

Bij Octas heb je geen last van de reorganisaties bij een bank. Dit omdat je in dienst bent bij Octas en niet bij een bank. Mocht je onverhoopt toch met een reorganisatie te maken hebben, dan vinden we een nieuwe opdracht voor je. Kortom: bij Octas heb je altijd baanzekerheid.

Het salaris van een Financieringsspecialist bij een bank is afhankelijk van het aantal jaren ervaring, maar ook van extra diploma’s, zoals een NIBE balanslezen of kasstroom analyse.

  • Voor een Junior Financieringsspecialist (0-2 jaar ervaring) is dat: €2.500 – €3.000
  • Als Medior Financieringsspecialist (2-5 jaar ervaring) verdien je: €3.000 – €4.250
  • Bij een Senior Financieringsspecialist  (5+ jaar ervaring) is het salaris: €4.250 – €5.000

Een HBO/WO opleiding in de richting van economie, bedrijfskundige of accountancy. Daarnaast is Zakelijke Kredietverlening een must.

Je kunt ook zijinstromen, bijvoorbeeld van (assistent) Accountmanager, CDD Analist of Bijzonder Beheer bij een bank. Werk je in de advocatuur en specialist in afbouw & insolventie? Zelfs dan is het mogelijk om Financieringsspecialist te worden!