Hypotheekadviseur vacatures

2 meest gestelde vragen over hypothekenfuncties

Wat wordt mijn salaris?
Welke opleiding heb nodig?
  • Junior (1-3 jaar werkervaring): €2.250 – €2.500
  • Medior (2-4 jaar werkervaring): €2.800 – €3.500
  • Senior (5+ jaar werkervaring): €3.500 – €4.000

De kandidaten die wij spreken voor de baan als hypotheekacceptant hebben vaak een achtergrond in:

  • (Commerciële) economie
  • Rechten
  • Hospitality
  • Psychologie

Naast een mbo4 of hbo opleiding is het misschien nog wel belangrijker dat je in het bezit bent van een actuele Wft Basis, heb je die nog niet? Bij Octas helpt je persoonlijke businessmanager hierbij.

Wij krijgen gemiddeld een 9!

We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Hoe doen we dat? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle hypotheekadviseur vacatures.

mto score octas 9.0

Hypotheekadviseur bij Octas, waarom?

Als Hypotheekadviseur bij Octas word jij de deskundige professional die de particuliere klanten van onze opdrachtgevers adviseert bij hun hypothecaire lening. Starters op de woningmarkt, over sluiters, een tweede huis, extra aflossen. Op al deze uitdagingen en de bijbehorende vragen van klanten kun jij de klant met jouw kennis en enthousiasme helpen.

Vacatures

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Wat doet Octas?

Octas detacheert deskundige banking professionals bij toonaangevende banken of verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk. Bovenal leveren wij altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.