Geef je carrière een boost. Word Junior Recruiter

Hey, pstt.. ken jij nog een junior recruiter?

Draag een topper uit je netwerk aan en bij een match krijg jij €500,-.
Jij blij, wij blij!

Wij zoeken versterking voor ons recruitmentteam en iedereen heeft de mogelijkheid iemand aan te dragen en een leuke bonus te verdienen. Breng jij ons in contact met de juiste kandidaat voor de vacature junior recruiter en deze kandidaat wordt onze nieuwe collega op het HQ? Dan verdien jij €500,-.

Onderaan deze pagina kun je iemand aanmelden of zelf solliciteren!
Meer weten? Bel, mail of app met Ymke

David Bos

Een oud collega is, door mijn aandragen, voor Octas komen werken. Ik heb gemerkt dat door een kleine input vanuit mij meerdere partijen enorm geholpen zijn: de opdrachtgever en Octas hebben een nieuwe werknemer. De persoon die ik voorgedragen heb heeft een nieuwe baan. Mijn team heeft er een leuke nieuwe collega bij en ik verdien er een mooie bonus aan. Zeker voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen!

Wat kun jij doen met 500 euro?

Vacature Junior Recruiter

Dit ben jij

Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en ziet vooral kansen. Gaat er toch een keer iets mis? Geen probleem, jij lost het op! Jij kent je weg in de financiële sector of je wil dit graag gaan ontdekken.

Verder heb jij dit in huis:

 • Een afgeronde hbo-of wo-opleiding;
 • Je bent nieuwsgierig en communicatief sterk;
 • Je bent niet bang om in het diepe gegooid te worden.

Dit bieden wij

Een afwisselende baan bij een informele organisatie met een mooie marktpositie. We werken in een hecht team met een resultaatgerichte ontspannen sfeer, ook tijdens het thuiswerken. Wij geven je alle handvatten om jezelf te ontwikkelen en succesvol te zijn zoals trainingen en begeleiding van onze ervaren recruiters.

 • Bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en 3.500 afhankelijk van je ervaring;
 • Opleidingen bij o.a. DOOR Trainingen, Stichting Communicatie, Octas Academy en deelname aan diverse evenementen en workshops;
 • Opleidingen op maat passend bij jouw ontwikkeling;
 • Een goede reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling.

Dit ga je doen

Recruitment bij Octas betekent het werven van jouw eigen collega’s. Die collega’s gaan vervolgens aan de slag bij onze opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING, Triodos of fintechs zoals DEGIRO in onder andere deze functies.

Als recruiter bij Octas heb je een breed takenpakket, geen dag is dan ook hetzelfde! Hoewel, potentiele kandidaten benaderen en spreken (online en hopelijk snel weer op ons heerlijke kantoor) komt iedere dag terug en dat vind jij ook leuk om te doen. Als er een match is, stem je de arbeidsvoorwaarden af en zorg je samen met HR dat onze nieuwe collega een goede start krijgt bij Octas. Je introduceert deze professional bij een opdrachtgever waar op dat moment een passende opdracht is en begeleidt dit proces met zowel de opdrachtgever als de collega. Mag iemand starten: dan breng jij het goede nieuws en mag je op de (nu virtuele) gong slaan!

Je neemt nieuwe collega’s aan en voor professionals die al in dienst zijn zoek je samen met je business manager en business development naar een vervolgopdracht. In deze samenwerking geef jij advies vanuit jouw specialisme recruitment en zorgen jullie dat de betreffende collega verdere stappen kan maken in haar/zijn loopbaan. Een grote, maar super leuke verantwoordelijkheid! Maar bij Octas werk je nooit alleen, je kunt altijd sparren met jouw eigen team en ook met de afdeling Marketing.

Nog nét niet overtuigd? Lees hier de ervaring van recruiter Sophie!

 • recruiter
 • vitaliteit
 • Young professional
 • We vragen het Sophie Lammers die na haar studie als campus recruiter bij Octas kwam werken. Inmiddels is Sophie ook recruiter voor onze businessunit Hypotheken. Hoe zij die snelle ontwikkeling heeft d…

 • persoonlijk leiderschap
 • werkgeluk
 • In zijn huidige rol als Financial Controller voor Octas geniet Marcel vooral van het energieke team, de snelheid van automatisering en de muziekbingo. We vroegen Marcel hoe hij terecht is gekomen bij…

  Werken bij Octas

  Meld een referral aan of solliciteer zelf!