Vacature Klantacquisitie Midden en Kleinbedrijf (MKB) in ’s Hertogenbosch

Krijg jij energie van netwerken en heb je een commerciële drive? Heb jij al ervaring opgedaan als Adviseur Bedrijven en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Octas de perfecte vacature voor jou als Klantacquisitie Medewerker Midden en Kleinbedrijf (MKB) in ’s Hertogenbosch.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Professional Klantacquisitie Midden en Kleinbedrijf (MKB) ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de bestaande MKB klantenportefeuille. Dit doe je door het actief benaderen van prospects. Als klantadviseur ben je dus ook veel aan het netwerken want je handelt proactief richting het intermediair, accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Commercieel ben jij ook, want binnen klantacquisitie ben je bezig met het aanbieden van producten en diensten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de SME klant. Je richt je zowel op de lange als korte termijn opbrengsten en klanttevredenheid, en werkt samen met jouw collega's om dit te realiseren.

Dit bieden wij

• Een brutosalaris tussen de € 2800 en € 4500 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events.
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Werkt en denkt op HBO/WO niveau;
• Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het adviseren van de zakelijke klant en kredietkennis;
• Kunt zelfstandig een balans lezen en kredietvoorstellen opstellen;
• Benut commerciële kansen;
• Bent woonachtig in de regio Zuid Nederland in verband met kennis en binding met de regio.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen