Vacature Klantadviseur Midden en Kleinbedrijf (MKB) in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Gouda & Eindhoven

Ben jij de Klantadviseur Midden en Kleinbedrijf (MKB) en heb jij samenwerken en initiatief nemen hoog op je lijstje? Dan beheer jij straks klanten met een miljoenen omzet!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Vragen vrienden en kennissen altijd om jouw advies? Geen probleem, in de functie van Klantadviseur Midden en Kleinbedrijf (MKB) ben jij verantwoordelijk voor het beheren van een klantportefeuille en een groepsportefeuille. De 50 klanten die je moet adviseren manage jij makkelijker dan de autovakantie naar Frankrijk. Het gaat hier om zakelijke relaties uit verschillende sectoren en daarin klanttypen met een omzet tot 5 miljoen. Deze functie is wel even wat puzzelwerk, omdat het gaat om het aanbieden van de producten en diensten, maar ook de behoeften en wensen van de klant in gedachten houden. We vinden het belangrijk dat je een duurzame relatie kan opbouwen, hierdoor is het wel handig dat je klantgericht kan denken en communicatief erg vaardig bent.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract en een brutosalaris tussen de € 3000 en € 4500 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events.
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Werkt en denkt op HBO/WO niveau;
• Hebt kredietkennis en kennis over Risk Management;
• Bent commercieel en benut kansen;
• Kennis van methoden van risico-inschatting en de relevantie juridische, fiscale en bedrijfseconomische begrippen;
• Je bent pro-actief en communicatief sterk.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 29 juli 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06 36334109.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen