Vacature Klantadviseur midden-en kleinbedrijf (MKB/SME)

Krijg jij energie van het bedienen van zakelijke relaties en heb je ervaring in een commercieel zakelijke omgeving? Dan heeft Octas de perfecte baan voor jou als Klantadviseur midden-en kleinbedrijf (MKB/SME)!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Vragen vrienden en kennissen altijd om jouw advies? Geen probleem, in deze functie ben jij verantwoordelijk voor het beheren van een klantportefeuille en een groepsportefeuille. De 50 klanten die je moet adviseren manage jij makkelijker dan de autovakantie naar Frankrijk. Het gaat hier om zakelijke relaties uit verschillende sectoren en daarin klanttypen met en omzet tot 2,5 miljoen. Deze functie is wel even wat puzzelwerk, omdat het gaat om het aanbieden van de producten en diensten, maar ook de behoeften en wensen van de klant in gedachte houden. We vinden het belangrijk dat je een duurzame relatie kan opbouwen, hierdoor is het wel handig dat je klantgericht kan denken en communicatief erg vaardig bent.

Ben jij een eindbaas? Dan kom je straks te werken in een van de drie regio’s in Nederland (Noord, Midden of Zuid). Binnen het team vinden ze samenwerking erg belangrijk. Ook is initiatief nemen cruciaal.

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Jij bent:

• Iets met HBO diploma en afgestudeerd.
• Een topper in kredietkennis en weet wat Risk Management is;
• Je weet hoe commerciële processen en technieken werken;
• Je ziet kansen echt van mijlen ver al aankomen (maar ook echt, dat je tegen mensen kan zeggen: “wow, zien jullie dit nu pas?!”);
• Je weet welke methoden van risico-inschatting er zijn en je kent de relevante juridische, fiscale en bedrijfseconomische begrippen;
• Daadkrachtig en je kunt goed praten (lees: communicatief sterk)

Aanbod

Je krijgt van ons:


• Geld. Ongeveer tussen de 3.000 en 4.500 euro per maand als je 36 uur per week werkt.
• Reiskostenvergoeding. Lijkt ons ook niet onbelangrijk.
• Een persoonlijk ontwikkelplan, afgesteld op jouw behoeftes.
• Vervolgopdrachten bij toffe opdrachtgevers!
• Super gezellige collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze events!

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen