Alle KYC vacatures bij Deutsche Bank via Octas.

Beloon jezelf als KYC Analist bij Deutsche Bank via Octas

Als KYC Analist bij Deutsche Bank maak jij de wereld een stukje mooier. Met jouw baan lever je een bijdrage aan de maatschappij. In deze rol bestrijd jij samen met een leuk team van finance professionals financiële criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Dit doe je door het uitvoeren en analyseren van klantonderzoeken, maar ook het adviseren van de organisatie over wet- en regelgeving. Zo ben jij criminelen te slim af. Bekijk hieronder alle Deutsche Bank vacatures en hoe Octas jouw carrière kan versterken?

logo deutsche bank vacatures deutsche bank

Wat is detachering als KYC analist?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Know Your Client?

KYC betekent ‘Know Your Client’ of, weet wie je klanten zijn. Dit staat nauw in contact met de Engelse term ‘due diligence’, wat heel letterlijk betekent: Gepaste zorgvuldigheid. Met die gepaste zorgvuldigheid ga jij te werk als KYC Analist. Je bent een detective, een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: denk hierbij aan witwassen, maar ook het financieren van terrorisme. Als KYC Analist draag jij dus bij aan de veiligheid van de financiële sector.