Vacature Recruiter

Recruitment is een vak en jij maakt het verschil door wie jij bent als recruiter. Je leeft voor netwerken en helpt anderen door het maken van een sterke connectie. Jij bent één van ons!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Recruiter bij Octas stel je de juiste vragen, luister je goed en maak je de perfecte match tussen de professionals en de bancaire opdrachtgevers. Je bent dé inhoudelijke gesprekspartner voor onze klanten, kandidaten en collega’s. Je weet van aanpakken en neemt anderen mee in jouw enthousiasme, ook ben je bereid om risico’s te nemen en durf je fouten te maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen om met jouw initiatieven Octas te laten groeien. Daarnaast zet je alle middelen optimaal in om de right candidate for the job te scouten! Of het nu Monsterboard, LinkedIn of Instagram is, het maakt niet uit. Als Recruiter vind jij de getalenteerde professionals die wij nodig hebben.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2000 en € 2500 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een OV reiskostenvergoeding, een prima pensioenvoorziening en een flexibele extra beloning per jaar op basis van resultaat;
  • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen o.a. door middel van uitstekende maatwerk training- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
  • And last but not least: we work hard & we play hard! We staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit ben jij

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële/recruitment rol;
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • 40 uur per week beschikbaar.
  • Vooral heel veel zin om aan de slag te gaan!

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Sollicitatie procedure

Are you ready? Stuur cv en motivatie naar: a.staal@octas.nl. Heb je nog een vraag over deze functie? Neem dan contact op met: Annelies Staal via telefoonnummer 0640759597.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen