Bekijk recruiter vacatures in Amsterdam

Meer dan alleen searchen

Als recruiter bij Octas doe je meer dan alleen searchen. Je verbind een kandidaat aan een toffe opdracht. Je hebt 1:1 contact met de klant en maakt zo direct de match. Hierdoor is recruitment bij Octas uniek. Je bent een coach voor de kandidaat.

Dit doe je niet alleen, samen met ons intern team zorg je er dagelijks voor dat onze professionals en opdrachtgevers voorzien worden in hun wensen. Het team bestaat uit 10 collega’s, met elk hun eigen expertise. Zo zijn er recruiters, businessmanagers, business developers en markteers.

Bij Octas houden we van lef, korte lijnen, ontwikkeling, goede borrelavonden en toffe skitrips. Blink jij ergens anders in uit? Helemaal goed, wij houden wel van een nieuwe uitdaging!

Écht persoonlijke organisatie

Octas is een persoonlijke organisatie. Je mag trainingen en opleidingen volgen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, dit doe je via de Octas Academy.

Wij hebben veel aandacht voor een duurzame relatie met onze professionals. Waarin we altijd meedenken met de ambities van onze professionals, zowel bij start van de arbeidsrelatie als tijdens.

Werken bij Octas