Ga aan de slag als recruiter in Amsterdam

Waarom werken als recruiter bij Octas?

Octas is een persoonlijke organisatie. We geven veel om jouw werkgeluk en hebben persoonlijk leiderschap bovenaan de competentie ladder staan. Als je zelf veel inzet toont, zijn de mogelijkheden oneindig. Je mag trainingen en opleidingen volgen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook neemt Octas veel tijd voor kandidaten en luistert goed naar wat iemand zoekt en wilt. Wij hebben veel aandacht voor een duurzame relatie met onze professionals. Waarin we altijd meedenken met de ambities van onze professionals, zowel bij start van de arbeidsrelatie als tijdens. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Als recruiter ben je namelijk van A-Z verantwoordelijk voor het hele recruitment proces. Vanaf het tekenen van het contract gaat een kandidaat pas over naar zijn of haar businessmanager.

Ons ijzersterke intern team zorgt er dagelijks voor dat onze professionals en opdrachtgevers voorzien worden in hun wensen. Octas HQ is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Ons interne team bestaat uit 15 collega’s, verdeelt over de afdelingen Recruitment, Accountmanagement, Businessmanagement, Finance, Marketing en de directie.

Bij Octas houden we van lef, korte lijnen, ontwikkeling, goede borrelavonden en competities tafeltennis. Blink jij ergens anders in uit? Helemaal goed, wij houden wel van een nieuwe uitdaging!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, zowel voor onze opdrachtgevers als voor ons HQ. Wil jij bij een leuk en ondernemend bedrijf werken en durf je onze directie uit te dagen tot een potje tafeltennis? Kom dan vooral in contact!

Werken bij Octas