Recruiter vacature

Introductie

Wil jij de volgende stap zetten in recruitment? Zoek je meer verdieping in gesprekken, meer verantwoordelijkheid en wil je kennis op doen van de financiële sector? Kom ons recruitment team versterken!

Dit ben jij

Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en ziet vooral kansen. Gaat er toch een keer iets mis? Geen probleem, jij lost het op! Jij kent je weg in de financiële sector of je wil dit graag gaan ontdekken.

Verder heb jij dit in huis:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Ervaring als recruiter, intercedent of gerelateerde ervaring en je overtuigt ons met jouw motivatie;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je kunt snel schakelen.

Dit ga je doen

Recruitment bij Octas betekent het werven van jouw eigen collega’s. Die collega’s gaan vervolgens aan de slag bij onze opdrachtgevers zoals ABN-Amro, ING, Rabobank, Triodos of fintechs zoals DEGIRO in onder andere deze functies. Een combinatie dus van bureau- en corporate recruitment.

Als recruiter bij Octas heb je een breed takenpakket, geen dag is dan ook hetzelfde! Hoewel, potentiële kandidaten benaderen en spreken (online en op kantoor) komt iedere dag terug en dat vind jij ook leuk om te doen. Als er een match is, stem je de arbeidsvoorwaarden af en zorg je samen met HR dat onze nieuwe collega een goede start krijgt bij Octas. Je introduceert deze collega bij een opdrachtgever waar op dat moment een passende opdracht is en begeleidt dit proces met zowel de opdrachtgever als de collega. Mag iemand starten: dan breng jij het goede nieuws!

Je neemt nieuwe collega’s aan en voor professionals die al in dienst zijn, zoek je samen met de business manager en accountmanager naar een vervolgopdracht. In deze samenwerking geef jij advies vanuit jouw specialisme recruitment en zorgen jullie dat de betreffende collega verdere stappen kan maken in zijn/haar carrière. Een grote en leuke verantwoordelijkheid! En bij Octas werk je nooit alleen, je kunt altijd sparren met jouw eigen team en ook met de collega’s van de afdeling Marketing. Ze ondersteunen jou onder andere met recruitment data, de customer journey en jouw personal branding.

Werken bij Octas

Solliciteer direct!

(doc, docx of pdf)
(doc, docx of pdf)

Dit bieden wij

Een afwisselende baan in een hecht team bij een informele organisatie. Wij geven je alle handvatten om jezelf te ontwikkelen en succesvol te zijn zoals trainingen en je krijgt begeleiding van onze senior recruiters.

  • Bruto maandsalaris tussen de € 2800 en € 3800 afhankelijk van je ervaring;
  • Opleidingen bij o.a. DOOR Trainingen, Stichting Communicatie, Octas Academy en deelname aan diverse evenementen en workshops;
  • Opleidingen op maat passend bij jouw ontwikkeling;
  • Volledige reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling, laptop, iPhone.

Dit zijn wij

Octas is een detacheerder, gespecialiseerd in de financiële sector. Octas bestaat sinds 2004 en onze professionals werken bij klanten als ABN-Amro, ING, Rabobank, Triodos en fintechs zoals DEGIRO. Ons interne team van 15 collega’s werkt flexibel vanuit huis en vanuit ons kantoor in Amsterdam-Zuidoost. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak, korte lijnen en we werken met een energiek team.